Arhitectură, design interior

Biblioteca modernă din Norvegia, cu un design inovator

design-modern-Norvegia

Acest modern bibliotecă se bazează pe ideea că o mulțime de cunoștințe anterioare și o idee inovatoare pot transforma orice cameră. Această bibliotecă a fost creată tocmai ca urmare a creativității designerilor. Situat pe coasta Norvegiei, acest design durabil este noua casă a cărților și materialelor scandinave. Attila Eris de Renzo Piano este arhitectul principal.

Biblioteca modernă cu un design inovator

elegant-constructii-norvegiei

the bibliotecă modernă are o suprafață utilă de peste 600 de metri pătrați și patru aripi conectate. Când este privită de la bănci, construcția seamănă cu o carte deschisă. Pereții exteriori sunt albi și împart clădirea în zone tematice. Ralston și Bau au lucrat împreună cu compania spaniolă Duralmond pentru a crea unison unic de design, artă, muzică și materiale noi. Este o cameră care promovează libertatea și oferă în același timp întregul pachet de confort al designului obișnuit de birou.

Mobilier scandinav – bibliotecă modernă în Norvegia

design-modern-birou-mobilier-scandinav

Mobilierul este complet scandinav – forme simple, elegante, vopsea albă pe pereți care contrastează cu rafturile negre. Lemnul este prezent peste tot în interior și oferă o senzație de căldură. Camerele sunt bine iluminate, iar locația frumoasă este mai accentuată datorită ferestrelor mari

B. Angelov

Sala de conferințe – scaune și rafturi alb-negru

Sala de conferințe Norvegia alb-negru

Clădire modernă în Norvegia pe malul lacului

aripa bibliotecii moderne