Arhitectură, design interior

Arhitectură modernă a casei de către COOP15

arhitectura casei moderne de Coop 15 Fernblick

East of Market House este situată în Seattle, Washington. Arhitectura modernă a casei este proiectat de firma americană de arhitectură COOP15. Cartierul în care este construită casa are un caracter urban, deși comunitățile din jur au mai mult un mod de viață suburban. Acest lucru creează o bază pentru conceptul de proiectare, care va fi un amestec atât de funcții urbane, cât și suburbane.

Design modern de casă de Coop 15 – vedere laterală

arhitectură modernă a casei de către Coop 15 - vedere laterală

Habitate în resedinta moderna sunt organizate pe trei etaje. Există un subsol la parter și celelalte două etaje de deasupra, împărțit în două zone de locuit diferite. Au o geometrie deplasată care face ca etajul superior să fie mai mare decât aspectul inferior. Un garaj este conectat la subsol, orientat spre stradă.

Panouri din lemn și intrare din casă

arhitectura moderna - intrare din casa

În jurul clădirii există o grădină minunată în care poți merge resedinta moderna invită. Intrarea principală duce într-o mică anticameră vitrată, astfel încât să puteți vedea grădina din față și din spate. În spiritul arhitectura casei moderne primul etaj conține o zonă de living în plan deschis. Este decorat într-un stil minimalist modern. Pardoseala este din lemn, majoritatea pereților sunt albi, iar tavanul fals este alb, cu elemente de lemn închis concav în care sunt luminile. Scările din aceasta resedinta moderna este ascuns de bucătărie în spatele unui perete albastru deschis, care oferă un spațiu de depozitare și, de asemenea, acționează ca un accent de culoare. La fel de real arhitectura casei moderne casa „East of Market” este bogată în pereți de sticlă și ferestre mari, care oferă o priveliște minunată și multă lumină naturală.

Design de peisaj interesant în curte

design modern al casei - peisaj interesant

Etajul al doilea este zona mai privată care include dormitoarele. Nu este la fel de revelator ca etajul inferior. Interiorul este, de asemenea, minimalist și foarte curat, arhitectura casei moderne corespunzător. În dormitoare există pereți albi, tavan și podea din lemn. Baia este un contrast de suprafețe alb-negru și permite aerisirea directă.

De K.H. Christova

Zona de luat masa – ferestre mari pentru mai multă lumină naturală

Zona de luat masa - design interior modern - Coop 15

Design modern de bucatarie

design modern de bucătărie - Coop 15

Zona de relaxare

casă modernă - zonă de relaxare

Camera de zi într-un stil minimalist

amenajare living interior interior casa moderna

Dormitor cu vedere minunată

design modern dormitor - Coop 15

Scări albe

arhitectura casei moderne - scări albe