Arhitectură, design interior

Arhitectură minimalistă modernă – casa XY

Proiectat de Robert Skitek

casă minimalistă în Polonia

the arhitectura minimalista este situat lângă orașul vechi din Cracovia, Polonia. Casa XY, proiectată de RS + Robert Skitek, a fost construită pe cel mai înalt loc de pe stradă. Cu designul său minimalist și formele cubice elegante, atrage atenția tuturor. Arhitectura se caracterizează prin formele sale clare, geometrice, care îi conferă un aspect ultra-modern.

arhitectură minimalistă – casă în Polonia

design modern de case

În interior, designul oferă multe colțuri confortabile și mobilier funcțional, care mărește semnificativ factorul de simțire. Interiorul a fost proiectat în așa fel încât să existe suficient spațiu pentru libera circulație. the arhitectura minimalista protejează zona privată a proprietarului prin fațada solidă, dar în interior pare surprinzător de deschisă. Primul lucru care impresionează oaspeții este mobilierul absolut fascinant. the arhitectura minimalista combină cu gust stilul și funcția.

Arhitectură minimalistă modernă

candelabru modern pe coridor

Pereții albi contrastează cu pardoseala întunecată și creează tensiune. Pe coridor, pereții mari de sticlă care leagă vizual camerele sunt elemente de iluminare surprinzătoare și elegante. Scările moderne din lemn duc la etajul al doilea, care ascunde dormitoarele. Există o zonă privată concepută pentru odihnă și relaxare. O mică grădină cu piscină promite ore plăcute în aer liber. Aceste arhitectura minimalista din RS&Robert Skitek  este un exemplu al modului în care puteți combina cu pricepere eleganța și practicitatea.

canapea din piele neagră în sufragerie

scări moderne din lemn

Scări din lemn - design minimalist

Perete de sticlă în baie

interior elegant

baie albă elegantă

interior elegant

iluminat modern

iluminat modern în foaier

interior minimalist – pardoseală întunecată

pereți albi în casa minimalistă

casă minimalistă în Polonia – schiță

arhitectura minimalista