Arhitectură, design interior

Arhitectură și design modern de Matteo Thun partea 1

Clădirea de birouri Hugo Boss

Dacă ați avut vreodată o clădire sau un design de Matteo Thun am văzut, atunci cu siguranță va fi amintit. Opera sa este în perfect echilibru cu natura și se caracterizează prin combinații de culori de neuitat.

Matteo Thun – arhitectură modernă care va fi amintită

Designul casei O-Sole-Mio

  Lucrarea de Matteo Thun a crescut în popularitate de-a lungul anilor. Este foarte rar ca oamenii care caută în permanență ceva nou să creeze modele atemporale și elegante. Designurile de interior și proiectele de arhitectură ale designerului sunt dovada că puteți crea ceva unic cu multă imaginație și dragoste pentru arhitectură. Noua generație de arhitecți și designeri o consideră foarte inspirată și multe proiecte noi au fost influențate de construcția sa.

Matteo Thun – design interior în culori puternice

Interiorul hotelului Hilton Barcelona

Matteo Thun s-a născut la Bolzano, Italia, în 1952. A absolvit Arhitectura în 1975. De atunci a proiectat și implementat multe proiecte nu numai în Italia, ci și în întreaga lume. Clădirile și interioarele sale au câștigat numeroase premii internaționale. Ce este atât de specific în opera sa??

Proiecte și proiecte diverse

Hotel Movenpick Airport

 Nu cunoaște granițe și a proiectat design-uri interioare pentru reședințe private, birouri, hoteluri și restaurante. Clădirile sale nu sunt doar recunoscute la nivel mondial, ci oferă și o varietate de stiluri arhitecturale – de la structuri tradiționale din lemn la munte, la fațade de piatră, până la structuri metalice ultra-moderne. Futurist, ecologic sau clasic – Matteo Thun a încercat totul și cu siguranță ne va surprinde în viitor.

Complex modern Tortona 37 cu funcții multiple

Complex modern Tortona 37

Complex multifuncțional – cu o fațadă interesantă

complex multifuncțional

Restaurant modern design-Giardano

Restaurant-modern-design-Giardano

Design interior hotel Hilton de către Matteo Thun

Hotel-Hilton-Interior-Matteo-Thun

Clădirea de birouri Hugo Boss

Clădirea de birouri Hugo Boss

Perne colorate cu motive interesante

perne-colorate-motive-interesante