Arhitectură, design interior

Arhitectură durabilă – Casa Sampan

Arhitectură durabilă – Casa Sampan

Casa Sampan - proiectarea durabilă a casei

Acest frumos arhitectură durabilă este proiectat de BQ + A. Casa este situată în dealul Mont-Roland, Dole, Franța. Forma neconvențională a acestei case unifamiliale se datorează pantei terenului. Este construit într-un mod special pentru a surprinde vederea pitorească spre nord și lumina soarelui spre sud. Arhitecții au proiectat această casă în așa fel încât locuitorilor să nu le fie dor de soare și să o poată folosi toată ziua fără a renunța la fantastica vedere panoramică asupra peisajului. Aceasta implică un concept arhitectural dual pentru zonă. Aceste arhitectură durabilă demonstrează că imaginația nu cunoaște limite.

Proiectare durabilă a casei – Casă sampană de departe

Vedere îndepărtată de la Casa Sampan

Aceste arhitectură durabilă are, de asemenea, o grădină frumoasă și un garaj. Zonele exterioare și interioare ale casei se îmbină literalmente, creând un sentiment de deschidere pentru rezidenți. La etajul al doilea există o terasă expansivă cu vedere panoramică la orizont. Acolo rezidenții pot scăpa de stres și se pot bucura de frumusețea naturii în fața ochilor lor. Priveliștea este pur și simplu uluitoare. Aceste arhitectură durabilă se caracterizează prin soluții și idei arhitecturale inovatoare.

 Grădină și garaj din casă

proiectare durabilă a casei - privire laterală

Structura acestui lucru arhitectură durabilă este acoperit cu panouri din lemn de pin, ceea ce face clădirea foarte recunoscută printre casele vecine. În interiorul casei, tavanele sunt vizibile și oferă stocare de căldură pe tot parcursul anului. Atmosfera din casă este plăcută și primitoare. Spațiile interioare sunt extinse, complet mobilate și utilate. Aceste arhitectură durabilă este modern, inovator și funcțional.

Atmosferă însorită și plăcută într-o casă durabilă

proiectare durabilă a casei - Intereur by Sampan Haus

Diferite exemple de o arhitectură durabilă, aceasta este perfect potrivită pentru a fi o reședință cu normă întreagă, dar poate fi folosită și ca o casă de vacanță. Casa Sampan este unul dintre cele mai bune locuri pentru odihnă și relaxare. Combină un interior frumos cu un peisaj minunat. Clădirile din cartier sunt distanțate fără a perturba intimitatea acestei case durabile. Casa Sampan este într-adevăr o reședință minunată.

Rebecca T..

Placarea lemnului în această arhitectură durabilă

proiectare durabilă a casei - etajul al doilea al Sampan Haus

Scara în casa lui Sampan

Zona de relaxare confortabilă la etajul al doilea

Zona de recreere - casa sampanilor

Interiorul casei Sampan

Design bucătărie de Sampan Haus

Sampan house - design bucătărie

Vedere din casă pe peisaj