Arhitectură, design interior, case de vis

Design interior scandinav în Denver, Colorado

Design interior scandinav - bucătărie elegantă

Acest tipic Design interior scandinav este din Denver, Colorado, SUA. Casa a fost construită în 2011. Este o casă unifamilială care reprezintă soluții arhitecturale moderne și idei de design inovatoare. Această reședință în stil urban este mai mult decât o simplă casă – este o operă de artă. Interioarele uriașe expansive fac ca această casă să pară și mai mare decât este. Interiorul este minunat – realizat din cele mai bune materiale.

Bucătăria și camera de zi sunt conectate

Design interior scandinav - șemineu

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestuia Decor interior scandinav este scara plutitoare elegantă cu balustradă de sticlă. Conectează discret cele două etaje ale casei și face casa și mai elegantă și mai luxoasă. Bucătăria în sine este complet echipată cu tot ce aveți nevoie și este fabricată din materiale de înaltă calitate – electrocasnice Bosch. Designul este foarte elegant și totuși modern și inovator. Acest spectaculos Design interior scandinav  nu ne poate surprinde cu splendoare și frumusețe.

Pardoseala din lemn ca parte a designului scandinav

Pardoseli din lemn în design interior scandinav

În plus, acest design interior scandinav este fascinant de practic și funcțional. Toate camerele sunt poziționate într-un mod remarcabil pentru a servi pe deplin rezidenții. Proiectul include, de asemenea, sisteme mecanice energetice high-end și bucătării high-end. Elementele au un aspect modern frumos, care completează interiorul. Ferestrele low-e sunt o alegere foarte creativă pentru acest tip de arhitectură. Acesta este cu siguranță viitorul designului interior scandinav. Este perfect din toate punctele de vedere.

Interesant perete de sticlă în bucătărie

Design interior scandinav - bucătărie modernă

În rezumat, pot spune că acest design interior scandinav este neconvențional și totuși complet confortabil. Acesta combină funcții diferite din diferite stiluri și soluții arhitecturale și își păstrează propria autenticitate. Este o reședință urbană care iese în evidență de casele vecine. Are un stil și o formă foarte speciale, cu siguranță cea mai frumoasă casă aflată la câțiva kilometri. Dacă mă întrebi ce face asta Design interior scandinav atât de extraordinar – ar trebui să spun frumusețea sa unicitate.

Rebecca T..

Zona de recreere - design interior scandinav

Pătura de blană de pe canapea oferă, de asemenea, un fler scandinav

Baie - Design interior scandinav

Baie albă modernă

ușă interesantă în acest design interior scandinav

Design interesant al ușilor

nuanțe deschise în designul interior scandinav

Ușă glisantă din lemn în casă cu design scandinav

Ușă glisantă în casă cu design scandinav

Bucătărie modernă cu un fler scandinav

cameră spațioasă în design scandinav

Design de bucătărie scandinavă

Casă cu arhitectură scandinavă – vedere frontală

Design exterior scandinav din casă