Arhitectură, design interior, case de vis

Casă cu un design minimalist în mijlocul naturii

Casă-cu-un-design-minimalist

Acest Casă cu design minimalist este un exemplu excelent de proiect care folosește la maximum împrejurimile frumoase și permite peisajului din jur să-și vină propriul. Soluțiile de proiectare ecologice oferă rezidenților mult confort.

Casa cu design minimalist impresionează printr-o priveliște frumoasă

mare-terasă-în aer liber

Arhitecții de la firma de designeri Robert Young Architecture au fost însărcinați să facă exact acest lucru Casă cu design minimalist în Montauk, SUA. Terenul este înconjurat pe trei laturi de apă, pădure și mlaștini. Arhitecții s-au confruntat cu provocarea de a crea o casă ca reședință permanentă cu confort maxim și în același timp cu un efect minim asupra mediului.

Confort maxim, impact minim asupra mediului – o casă cu un design minimalist

sufragerie cu mobilier din lemn rustic

Arhitecții au proiectat cu atenție clădirea ca un fel de „lupă, astfel încât locația frumoasă să poată intra în propria sa și să existe multă lumină solară în casă. Noua clădire bazată pe designul dvs. este incredibil de ușoară și elegantă. Cu două etaje Casă cu design minimalist este complet deschis către zona frumoasă și se integrează bine cu mediul înconjurător. Construcția modernă conectează interiorul cu zona exterioară prin uși glisante din sticlă, în timp ce terasele și ferestrele mari promit un timp plăcut în aer liber.

Casă cu design minimalist în mijlocul naturii

living-modern-mobilier-bej

Ideea din spatele proiectului pentru Casă cu design minimalist poate fi, de asemenea, simțit clar în interior. Lemnul și tonurile de maro moale definesc interiorul. În sufragerie și dormitor, mobilierul se caracterizează prin aspectul său rustic. Ideea interesantă pentru baie – ușa de sticlă se deschide spre o terasă cu vedere la apă și copaci. Paturi de zi confortabile și canapele pe terase asigură confort.

Arhitectura modernă a casei permite naturii înconjurătoare să vină în propria ei, creând un refugiu modern pe care toată lumea îl caută.

De B. Angelov

Insula de bucătărie modernă

masă de luat masa cu insulă de bucătărie modernă

Gresie albastre în baie Stil mediteranean

albastru-gresie-baie-stil Mediteranian

fațadă de arhitectură minimalistă a casei

fațadă de arhitectură minimalistă a casei