Arhitectură, design interior, case de vis

arhitectura casei minimaliste – casă de coastă în SUA

Proiectat de Neumann Mendro Andrulaitis

arhitectura minimalista moderna

Această reședință modernă este un exemplu de arhitectură minimalistă interesantă, care oferă vederi la 360 de grade ale coastei. Proiectul a fost dezvoltat de Neumann Mendro Andrulaitis. Casa este situată în partea de sud-est a Santa Barbara, California, SUA și impresionează prin designul său contemporan. Acest lucru este tipic minimalistului Casă de coastă în SUA conform devizei „mai puțin este mai mult”.

Casă modernă de coastă din SUA cu un design elegant

interior modern casă de plajă de lux

Arhitectura minimalistă a casei ascunde un interior minimalist – asta Casă de coastă în SUA a fost conceput ca o zonă deschisă care leagă interiorul de exterior. O pensiune separată cu piscină protejează zona privată a vizitatorilor. Fațadele de sticlă și terasa în aer liber lasă priveliștea să vină în sine. Aspectul frumos este decorul de care are nevoie clădirea – o schemă de culori neutre în combinație cu forme simple creează o ambianță modernă. Materiale precum lemnul și piatra lasă asta Casă de coastă în SUA  arata confortabil.

Interiorul unei case de coastă din SUA

casă de plajă cu fațadă minimalistă

Este un design minimalist al casei, cu o zonă de living spațioasă deschisă, uși glisante din sticlă și mobilier elegant. Interiorul oarecum rustic se concentrează pe relația cu natura. Acest casă de coastă minimalistă în SUA poate stârni și inspira imaginația. Arhitecții din Neumann Mendro Andrulatis inspirat de acest design incitant. Așadar, bucurați-vă de fotografii și simțiți romantismul unic al casei de coastă.

șemineu modern din perete din sticlă

living minimalist cu podea din lemn

decor interior minimalist

sufragerie de lux

Design de living de lux

baie modernă și elegantă

casă interioară modernă pe plajă

Fațadă de sticlă – casă modernă de coastă

perete modern din sticla pentru casa de plaja

casă modernă pe plajă în SUA

casa-moderna-de-plaja-SUA

Casă de plajă de lux

Design de casă de plajă de lux

casă elegantă pe plajă

design modern de casă pe plajă

schema minimalistă a casei de plajă

schiță modernă-minimalist-arhitectural-casă pe plajă