Arhitectură, case de vis

Totul în formă „K” – casa modernă de pe plajă a lui Ashton Raggatt McDougall

Totul în formă „K” – casă de plajă de Ashton McDougall din Australia

casă modernă pe plajă de Ashton McDougall

Această casă de vacanță pe plaja din Ashton Raggatt McDougall este proiectat de arhitecți din Australia. Designul casei este caracterizat de un simbol special. Intregul Designul casei este inventat ca litera „K”. De aceea se numește K-house cunoscut. Este construit pentru o familie al cărei nume începe cu aceeași literă, locul este foarte mare și deschis, deși arată foarte minimalist din exterior. La parter puteți amenaja un spațiu de locuit în aer liber, care poate fi acoperit și utilizat în toate condițiile meteorologice. Lângă zona de living se află un garaj mare. La parter există un sistem home theater izolat fonic, două dormitoare, o baie, un subsol și o încăpere.

Design modern de casă pe plajă cu design inovator de casă

casă modernă pe plajă de Ashton-McDougall

Această casă are o bucătărie modernă cu dulapuri și cămară și o ușă glisantă solidă foarte răcoroasă și elementul central – o podea până în tavan, unică, raft roșu în formă de K, care poate conține peste 5000 de cărți. Nu poate fi? O astfel de bibliotecă face ca visul să devină realitate pentru iubitul de carte. Desigur, raftul în formă de K este elementul special în jurul căruia este înfășurată unicitatea locului. Dar un raft în această formă este cu adevărat ceva nou și original. Cu siguranță nu am mai văzut așa ceva, dar funcționează – este doar o idee incredibil de inteligentă.

Raft în formă de roșu K pentru casa modernă de pe plajă

K-Ashton-McDougall Beach House - Regal

casă-modern-pe-plajă-bucătărie-roșu-cu-luciu-minimalist

Modernul și unicul casa pe plaja este o minunată operă de artă. Dacă îl privești din exterior, poți vedea cât de incredibil este locul, dar din interior este și mai frumos. Creat cu o estetică modernă, acest loc nu este creat doar pentru persoanele cu bani. Este creat pentru oameni cu bani și stil și nu este o combinație pe care o vedem în fiecare zi. Una specială, design modern pentru o casă pe plajă unde fiecare element și piesă de mobilier se potrivește scopului său și arată o armonie absolută între spațiile interioare și cele exterioare, merită aplauze.

Casa modernă de pe plajă de departe

K Beach House de Ashton McDougall - Vedere îndepărtată

K Beach House de Ashton McDougall - Vedere exterioară

modern-beach-house-side-view-side-architect-plan-modern