Arhitectură, case de vis

Top 10 cele mai mari case din SUA

cele mai mari case-SUA

Spațiul mediu de locuit din SUA este de 222 de metri pătrați, conform cifrelor oficiale de la recensământul actual din 2012. The cele mai mari case din SUA în orice caz, aveți un spațiu de locuit de peste 4645 de metri pătrați. Cine locuiește în această proprietate de lux? Cei mai bogați și mai cunoscuți oameni din țară – și, în unele cazuri, nimeni, deoarece casa este atât de scumpă.

Cele mai mari case din SUA – Case de lux din Beverly Hills

cele mai mari case-din-SUA

 În lista celor mai luxoase și cele mai mari case din SUA apar câteva nume ca proprietari de case de oameni de renume mondial. Proprietatea de lux din Beverly Hills are o suprafață utilă de 4645 de metri pătrați. William Randolph Hearst a locuit acolo o dată. Casa a fost construită pe 3,7 acri de teren care se află deasupra hotelului Beverli Hills. Conacul era pe piață în 2007 la prețul de 165 milioane dolari, dar prețul a fost ridicat ulterior la 95 milioane dolari.

Montagel Way – una dintre cele mai mari case din SUA

Montagel-Way-Big-Luxury-House-SUA

Următoarea casă, numită Montagel Way, se află în Birmingham, Alabama și este un alt exemplu în acest sens cele mai mari case din SUA. Cu un spațiu total de locuit de peste 4645 de metri pătrați și un design de grădină interesant – calea care duce la casă are forma unei chitare, această reședință atrage atenția tuturor.

Conacul Longaberger Eschman Meadows din Ohio

Longaberger-Eschmann-Meadows

Conacul Longaberger Eschman Meadows din Nashport, Ohio are o enormă suprafață de 5.109 de metri pătrați! În plus, există 200 de acri de teren. Directorul executiv al Longaberger Baskets, care deține în prezent casa, o vinde cu 15 milioane de dolari.

Cele mai luxoase și mai mari case din SUA – casa din Los Angeles

Aaron-Spelling-conac-clasic-arhitectural-stil

Producătorul Aaron Spelling este mândru proprietar al acestei case din Los Angeles, California, care se întinde pe 5.295 de metri pătrați. 123 de camere, o suprafață de peste 5,6 acri, loc de joacă pentru tenis și grădini frumoase sunt doar câteva dintre multele facilități oferite de această casă de lux. A fost achiziționat pentru suma de 85 de milioane de dolari.

Maison de L` amitie din Florida – lux pur

Maison Lamitie Luxury Coastal Home Florida

Maison de L’amitie din Palm Beach, California este deținută de Donald Trump. Casa are 5574 de metri pătrați și are un garaj care poate parca până la 50 de mașini.

Cele mai mari case din Statele Unite – conacul de lux al lui Bill Gates

Bill-gates-cele-mai mari-case-din-SUA

Proprietatea de lux a lui Bill Gates este una dintre cele mai mari case din SUA  – suprafața sa utilă este de 6131 metri pătrați. Doar sala de fitness are peste 230 de metri pătrați! Reședința privată costă în jur de 121 milioane USD.

Rezidența Ira Rennert

Ira Rennert Estate Estate

Reședința dealerului de chitanțe și bursiere Ira Rennert se află în New York. Terenul care îi aparține are peste 63 de acri, iar reședința însăși – 6.168 de metri pătrați. Casa de lux are 20 de dormitoare și este cu siguranță una dintre cele mai exclusive și de dorit clădiri din SUA.

Acasa lui Steve Huff

Steve Huff Residence Missouri

În prezent se construiește o casă pentru omul de afaceri Steve Huff din județul Christian, Missouri. Conform proiectului, casa de țară modernă va avea 13 dormitoare și un spațiu total de locuit de 6689 de metri pătrați. Conacul se așteaptă să fie terminat în 2013. Accentul proiectului ambițios este siguranța – casa ar trebui chiar să reziste fără probleme la o tornadă. Numai acest fapt este suficient pentru a face clădirea una dintre cele mai luxoase cele mai mari case din SUA a apela.

Tomiyasu Lane, proprietate de lux din Las Vegas

Casă de lux din Las Vegas

Proprietatea de lux Tomiyasu Lane din Las Vegas, Nevada are 6.781 de metri pătrați. Proprietatea este deținută de proprietarul cazinoului Phil Ruffin, care a cumpărat-o cu 24,9 milioane de dolari.

Versailles – cea mai mare casă din SUA

Versailles casa de lux SUA

Versailles este cea mai mare reședință privată din Statele Unite care încă se construiește. În prezent, suprafața pentru construcție este de 90.000 de metri pătrați. Cu siguranță va fi una dintre cele mai luxoase case, dar și una dintre cele mai scumpe, deoarece se vinde cu 100 de milioane de dolari.

De Boyan Angelov

Exemple de proiectare a grădinii din față și de planificare a caselor unifamiliale

Casa modernă de sticlă servește ca o extensie a unei case vechi din Anglia

O magazie modernă de grădină din lemn pentru scule de grădină și o zonă de relaxare în mediul rural

Casă modernă în Melbourne – tonuri calde de lemn și culori neutre

Lanterne cu fler maritim – idei de decorare de vară pentru casă și grădină