Arhitectură, case de vis

Glass House – arhitectură modernă în California însorită

Casă de sticlă - arhitectură modernă în California

Aceasta incredibil de frumoasă, casă modernă de sticlă în Big Sur s-a numit „Noul vis californian”. Casa este din Arhitectura Sagan Piechota din San Francisco dezvoltat. Priveliștea munților și a mării este uluitoare. Granițele dintre spațiile interioare și cele exterioare sunt aproape invizibile, ceea ce ajută la obținerea unei senzații de neuitat de a fi una cu natura. Pereții vă permit să vedeți la orizont și să vă bucurați de priveliștile mediului înconjurător. Unul dintre cele mai bune lucruri despre natură este că se schimbă constant. Tapetul rămâne întotdeauna același, dar imaginile naturale nu pot fi reproduse sau reproduse. Deci asta este Casă de sticlă atât de unic.

Casa de sticlă unică – o privire laterală

Casă de sticlă - arhitectură modernă în California

Din exterior se pare că casa este îmbrățișată de natură. Desigur, exteriorul nu este singurul lucru extraordinar la această frumoasă casă de sticlă. Interiorul este uimitor. Arhitecții subliniază pardoselile din piatră, suporturile din beton și acoperișul din cupru cu cupolă, care sunt unele dintre trăsăturile distinctive ale acestei case luxoase și unice.

Vedere uluitoare la mare din casa de sticlă

Casă de sticlă - design arhitectural modern în California

Acea Casă de sticlă este perfect pentru o vacanță bună sau doar pentru weekend. Este minunat să petreci câteva săptămâni în liniște, într-o atmosferă confortabilă, înconjurată doar de natură și frumusețe. Acest Casă de sticlă este conceput cu o viziune pentru viitor. Este realizat din materiale noi, designul este foarte inovator și modern.

Lumina soarelui curge prin casa modernă de sticlă

Glass House - Arhitectură modernă în California - Vedere laterală

Unele dintre ideile arhitecturale sunt îndrăznețe și nervoase, ceea ce face cu siguranță casa să arate fantastic. Noul vis din California este departe de a fi obișnuit. Este destinat persoanelor cu gust și imaginație care vor aprecia frumusețea și calitatea sa excepțională. Nu sunt multe case proiectate cu inspirație. Acest lucru este cu siguranță inspirat. Se poate spune că a fost creat nu doar de arhitecți, ci de artiști.

Casa modernă de sticlă – noul vis californian

Casă de sticlă - arhitectură modernă în California - din exterior

Casa de sticlă - Arhitectura modernă a Californiei - Ocean View

Casa de sticlă - Arhitectură modernă din California - Pereți de sticlă