Arhitectură, case de vis

Frumoasă casă modernă pe o insulă din SUA

casă-modernă-semicirculară

În zilele noastre, arhitectura modernă este în mare parte luxoasă, excentrică sau de avangardă. Designerii se străduiesc întotdeauna să creeze o construcție inovatoare, uitând deseori obiectivul principal – și anume acela casa moderna Ar trebui să ofere siguranță și confort pentru întreaga familie. Decorul armonios cu mobilier practic este o parte inseparabilă a arhitecturii moderne.

Casă modernă cu formă semicirculară pe o insulă din SUA

arhitectură modernă-casă de vacanță-Insula Virgin-SUA

Arhitectura modernă pe care vi-o prezentăm aici este un amestec captivant de lux și confort. Arhitecții Lindsay Brown au venit cu acest proiect elegant pentru un semicircular casa moderna conceput cu ideea unei vacanțe grozave pentru întreaga familie. Locația excelentă i-a inspirat pe designeri să își creeze designul. Situată pe insula Virgin din SUA, casa este înconjurată de liniște și natură. Deci, construcția ar putea fi deschisă spre mare. Datorită construcției din lemn, casa se îmbină perfect cu împrejurimile sale, în timp ce construcția sinuoasă protejează zona patio de ochii străinilor.

Casă modernă, cu o frumoasă zonă de patio

casă-modernă-design-spirală-în-patio

A casa moderna în SUA – acest exemplu incredibil de arhitectură contemporană din Studio Lindsay Brown a fost numit odihna Mândriei. Lemnul, marmura și iluminatul frumos al podelei definesc interiorul. Mobilierul de terasă confortabil conectează vizual spațiile interioare și exterioare. Clădirea oferă confort pentru întreaga familie.

Abigail

Arhitectură modernă – casă de vacanță în SUA

arhitectura-moderna-cabana-schema

Design modern de case – plan

schiță de clădire modernă de design modern al casei SUA

Casă unifamilială în planul SUA

single story single family usa schema

Design de case din SUA – plan

schiță de arhitectură modernă-SUA-clădire