Arhitectură, case de vis

Casa Kompass Pointe – o casă modernă la țară la munte

De Sean Anderson și Kelly Platform

Vilă la munte - design exterior modern

Acest Casa la tara este o casă modernă cu cinci dormitoare proiectată de arhitectul Sean Anderson și designerul Kelly Deck. Clădirea este situată în Columbia Britanică și oferă o priveliște frumoasă asupra munților. Este o casă nouă fantastică, care combină luxul și clasa sub un singur acoperiș.

Casa Compas Pointe

Vila la munte - accent de arhitectură modernă pe fațada de lemn

Acest Casa la tara este format din trei niveluri. La subsol sunt dormitoare și băi, un living spațios, o sală de sport, o cameră mecanică și o cramă. La etajul al doilea, se află imensul spațiu de locuit. Zona de living include bucătărie, sufragerie și living. În living există un șemineu, care poate fi folosit și în exterior. Garajul, de asemenea la acest nivel, oferă acces direct la clădire. Lângă el se află intrarea principală a casei cu o scară care duce la etajul superior.

arhitectură modernă – casa pointei busolei

interior minimalist modern într-o vilă

Nivelul superior a fost conceput ca un hotel. Are doar trei dormitoare, o baie enormă și un dulap mare. La unul dintre dormitoare se poate ajunge pe o platformă acoperită. Tot acest lux și spațiu în spatele unei fațade elegante contemporane din piatră, lemn și sticlă. Construcția clădirii a fost realizată din beton, în timp ce acoperișul din lemn pune accent. Spațiile de locuit din Casa la tara sunt proiectate în diferite culori, în principal alb, gri și maro. Arată luminos și sunt foarte bine iluminate datorită ferestrelor mari. Mobilierul este modern, minimalist și funcțional. Unele detalii precum flori, perne colorate și covoare sunt folosite pentru decorare și fac camerele să pară mai prietenoase.

De K.H. Christova

 design arhitectural modern al terasei