Arhitectură, case de vis

Casa de Veraneo – o casă mică la țară în mijlocul pădurii

un păduchi în mijlocul pădurii - arhitectură modernă

Este unul mic, confortabil Casă la țară în mijlocul pădurii, care se află într-o zonă de coastă din Buenos Aires, Argentina. Se numește Casa de Veraneo, proiectată de BAK Arquitectos Asociados. Clădirea are un etaj cu o platformă mare în partea din față a casei. Este o casă de vacanță situată în mijlocul pădurii, sub copaci înalți și aer curat.

Casă la țară în mijlocul pădurii

Casă la țară în pădure - fațadă de sticlă

Respectul față de natură este demonstrat de înainte Casă la țară în mijlocul pădurii au fost păstrați copaci în creștere. Platforma de lemn a fost construită în jurul copacilor. Întreaga platformă este construită puțin mai sus decât nivelul solului, astfel încât apa să poată ajunge cu ușurință la rădăcinile copacilor. Datorită acestei idei gândite, casa rămâne aproape de natură. Putem spune că Casa la tara este un mare plus pentru pădure și că pădurea este un mare plus pentru casă.

design interior modern – a Casă la țară în mijlocul pădurii în Argentina

interior modern - iluminat și ușă de sticlă

Materialul care a fost folosit pentru construirea casei este beton. Întreaga clădire este pe o placă de beton. Fațada, pe de altă parte, a fost realizată în principal din lemn și sticlă pentru a face clădirea să arate mai prietenoasă. Acoperișul este, de asemenea, din lemn. Așa arată Casă la țară în mijlocul pădurii ca o parte a pădurii.

 Interiorul acestei Casă la țară în mijlocul pădurii arată foarte dur și minimalist. Lemnul este și materialul principal din interior. În același timp, mobilierul simplu aduce o senzație de confort în atmosferă. Dormitorul, ca spațiu mai privat, are ferestre mai mici, în timp ce zonele de locuit generale par mult mai deschise. Pereții și ferestrele mari din sticlă deschid casa spre priveliștile minunate. în Casă la țară în mijlocul pădurii atmosfera este foarte plăcută și calmă. Aduce un sentiment de legătură cu natura.

De K.H. Christova

arhitectura moderna - fatada cu gaz si terasa deschisa