Arhitectură, case de vis

Casă modernă pe plajă, cu mobilier elegant, realizată de SAOTA Architects

casa-moderna-pe-plaja-piscina-mare

A casă de oraș modernă se află pe coasta Cape Town, Africa de Sud. Arhitectura modernă remarcabilă este un proiect al studioului de arhitectură SAOTA, cunoscut pentru designurile sale elegante și luxoase. De data aceasta designerii talentați s-au întrecut – casa este spațioasă, confortabilă și combină construcția modernă cu un interior șic.

 Casă modernă pe plajă, cu vederi excelente

fațadă-vitrată-casă-plajă-SAOTA

A casă modernă pe plajă Desigur, are o piscină mare în aer liber, cu o zonă de patio corespunzătoare, unde nu lipsește nimic – dintr-un pat confortabil, șezlonguri și o masă. Totul este conceput astfel încât să vă puteți relaxa complet și să vă bucurați de priveliștea frumoasă. Casa se deschide spre zona înconjurătoare – puteți vedea oceanul, iar din cealaltă parte puteți vedea vegetație verde și stânci. Locația uluitoare a inspirat arhitecții pentru designul dvs. și ați proiectat o fațadă cu geamuri generoase. Casa este înconjurată de un zid înalt și alb, astfel încât nimic nu îi deranjează pe locuitori.

Casă modernă pe plajă, cu design interior elegant

design interior luxos-modern-sufragerie A casă modernă pe plajă  din SAOTA ar trebui să aibă și un design interior modern. Zona de zi a fost amenajată pe două nivele – o canapea mare din piele maro și o măsuță de cafea dedesubt și o insulă modernă de bucătărie cu o masă rotundă albă de masă deasupra. O scară din lemn duce la etajul al doilea, care protejează zona privată a proprietarilor. Puteți observa contraste frumoase în interior – mobilierul este combinat cu pricepere. Negru, alb și maro sunt culorile preferate, roșul fiind folosit ca accent. Multe opere de artă interesante atrag atenția, atât în ​​exterior, cât și în interior. Pentru ca designul să poată intra mai bine în sine, a fost instalată iluminatul de tavan, astfel încât accentele să poată fi setate și seara. Piscina nu face excepție – un sistem modern de iluminare cu LED-uri vă asigură că puteți înota seara. Este casa perfectă de weekend în care vă puteți odihni din viața de zi cu zi.

Design interior modern – casă pe plajă în Africa de Sud

Scaun extensibil Stranhaus

Sufragerie elegantă, cu poze

Idei de amenajare-proiectare-zonă-de-viață-deschisă

Idei de amenajare pentru camera de zi

idei-de-amenajare-interesante-zona-de-living

Opere de artă și statui ca decor

arhitectura-interioara-moderna-SAOTA-Arhitecti

Casă pe plajă cu o vedere minunată

Scaun extensibil Stranhaus

Casă pe plajă de la SAOTA Architects

Fațadă de sticlă-grădină mare-casă-plajă-SAOTA

Fațadă vitrată și piscină în aer liber

Casă pe plajă piscină arhitectură modernă

Mobilier elegant de terasă albă

mobilier de terasa luxos piscina casa de vacanta

Casă modernă pe plajă, cu fațadă de sticlă și vedere minunată la mare