Arhitectură, case de vis

Arhitectură modernă cu istorie – galeriile Polyforum Siqueiros

Renovat de Bunker Arquitectura în Mexic

recepție galerie de artă modernă

Galeriile renumite din lume Polyforum Cultural Siqueiros din Mexic nu sunt cunoscute doar pentru expozițiile lor de opere de artă moderne, ci sunt cunoscute și pentru arhitectura moderna popular. O creație a pictorului mural David Alfaro Siqueiros, Polyform Cultural Siqueiros a fost construită în 1967 și a fost inițial destinată să servească drept galerie pentru lucrările sale și lucrările lui Diego Rivera și Jose Clemente Orozo. Acest design incredibil combină aspectele sociale, culturale și politice. Trebuia să imite forma unui diamant, în zilele noastre a devenit ea însăși o sculptură. Printre altele, este cea mai mare galerie din lume.

Arhitectura modernă combină arta și designul

design-modern-polyform-gallery

Interioarele reprezintă un exemplu excelent de arhitectura moderna și nu au fost renovate din 1972. Când designerul de interior de la Bunker Arquitectura a fost angajat să facă treaba, și-au asumat o mare responsabilitate. Ți-ai propus să nu schimbi structura, ci să o modernizezi pur și simplu – noile culori și texturi de pe pereți adaugă emoție, iar unele interioare conectează diferitele camere. Pardoseala albastru închis a fost înlocuită de o suprafață epoxidică lucioasă. În loc de învelișul de perete depășit, pereții erau vopsiți în alb, tavanele erau, de asemenea, păstrate simple. Un perete din sticlă transparentă distrase prea mult atenția vizitatorilor, așa că în locul său a fost construit un perete alb opac. Toate detaliile din lemn din interior au fost renovate fără modificări majore.

Exemplu de arhitectură modernă – Galeriile Polyform Siqueiros

galerie de artă modernă mexico

galerie de artă scări de design modern

Singurul adaos la interior era biroul de recepție eliptic. Arhitecții din Bunker Arquitectura explică modul în care acest detaliu arhitectura moderna îl face să pară mai proaspăt – ‘… dinamica care apare între galeriile circulare invită vizitatorii să viziteze alte săli de expoziție. Este, de asemenea, o recunoaștere deosebită a loviturilor agresive și energice care sunt caracteristice Siqueirosului.

Prin efectuarea unor mici modificări minuțioase în designul original și modificări creative, acesta este unul unic arhitectura moderna dezvoltat. Interiorul arată proaspăt și nou, iar Galeriile Polyform Siqueiros sunt gata să găzduiască expoziții de artă mai moderne.

De la Jaz

galerie de artă modernă din Mexic

interior-galerie-de-arta-moderna

interior minimalist

design interior minimalist

interior elegant cu scară în spirală

design-galerie-de-arta-moderna-eleganta

galerie de artă minimalistă modernă

galerie-de-artă-interior-minimalistă modernă

arhitectură minimalistă modernă din Mexic

galerie-de-arta-interioara-moderna

scara eleganta din lemn

arhitectura-moderna-galerie-de-arta-mexico

Elemente din lemn ca decor

design-minimalist-galerie-de-arta-moderna

plan arhitectural modern

schema de arhitectură minimalistă modernă