Anul Nou

Trăsătură de coafură de Anul Nou – idei, variante și instrucțiuni pentru un aspect plin de farmec

Revelion coafura împletitură laterală împletitură lungime medie

Aveți deja planuri pentru viitorul Anul Nou și vă gândiți la stilul dvs. care va asigura un început plin de farmec pentru noul an? În ajunul Anului Nou, nu numai ținuta și machiajul trebuie să aibă dreptate, ci și coafura trebuie să se potrivească perfect, astfel încât să vă simțiți confortabil în pielea voastră și să sărbătoriți Anul Nou netulburat. În postarea următoare am reunit diverse idei de stil pentru coafura de trăsură de Revelion care ar trebui să servească drept inspirație. Vedeți singur că chiar și coafurile simple împletite arată șic și elegant!

coafuri de împletitură ușoară tutorial de revelion păr lungime medie

La sfârșitul anului, puteți decide după conținutul inimii dacă vă aranjați părul deschis, îl înnodați, îl tachinați sau îl purtați împletit într-o coafură elaborată. Oricine optează pentru o coafură coadă asigură un aspect incitant, romantic și elegant. În funcție de coafură, părul împletit poate arăta, de asemenea, jucăuș, casual și foarte girly. Coafura de împletitură de Anul Nou este absolut și incredibil de polifacetică.

Faceți-vă singuri coafuri împletite simple de Revelion – Împletitură laterală de împletitură

jumătate deschisă împletită firsur păr lung ușor

Una dintre coafurile simple, dar atractive, pentru părul de lungime medie și, de asemenea, pentru părul lung pe care o poți face singur pentru Revelion este, fără îndoială, panglica laterală. O astfel de coafură drăguță ca cea din imaginea de mai sus vă permite să purtați părul întredeschis și împletit. Pur și simplu împletiți părul pe lateral de-a lungul tâmplei și fixați în cele din urmă împletitura laterală finită în partea din spate a capului cu o clemă.

Trăsătură de coafură de Anul Nou cu panglică împletită

Coafură de Anul Nou păr lung cu împletitură de bandă de păr

Frumoasa împletitură franceză, care este foarte versatilă, este foarte populară și în cea mai mare parte împletită. De exemplu, dacă vrei să îți faci propriile coafuri de Revelion care să îți îmbunătățească rochia de seară elegantă, poți țese o panglică într-o culoare potrivită în panglică. Chiar și cea mai simplă împletitură arată deosebit de elegantă și originală datorită panglicii colorate încorporate.

Coafuri feminine, simple, împletite, cu o curea de păr

coafuri jumătate deschise împletite coroană împletitură îngustă

Dacă ești binecuvântat cu păr voluminos și ușor ondulat, pentru ocazia festivă îți poți lăsa părul deschis și împleti firele subțiri de păr și să le transformi într-o bandă de păr romantică și delicată. Dacă, din orice motiv, nu aveți suficient timp pentru a face coafuri complexe, cureaua de coadă este o soluție excelentă care vă garantează un aspect deosebit de frumos, fără niciun efort. Dacă porți bandele frumoase cu pietre strălucitoare, le poți integra în coafura împletită făcută de tine și astfel subliniezi panglica filigranată într-un mod deosebit de frumos.

fă-ți singur coafuri de împletitură cu cascadă

Oricine a decis coafura de coadă de Revelion poate încerca varianta absolut șoldă a cozii, și anume panglica cascadă. Cu această coafură împletită, câteva șuvițe cad ușor din împletitură și amintesc de o cascadă. Cu puțină practică, îți poți transforma capul de păr într-un adevărat ochi. Cu următoarea tehnică de pliere puteți obține efectul de cascadă dorit în cel mai scurt timp.

Faceți-vă singuri coafuri de Revelion – instrucțiuni pentru împletirea împletiturilor în cascadă

coafuri pentru Anul Nou de păr lung stil cascadă cascadă stil

Pieptănați-vă părul și împărțiți-l în despărțiri laterale. Folosiți trei fire fine pe partea din față a capului pentru a le împleti într-o împletitură țărănească. Apoi adăugați întotdeauna păr nou la împletitură. Când împletiți un fir nou în panglică, lăsați-l pe cel existent să cadă liber. Continuați să împletiți până când este peste mijlocul spatelui capului. În cele din urmă, legați panglica cu un elastic pentru păr. Coafura cascadă poate fi schimbată în orice mod și poate fi, de exemplu, împletită ca o coroană de flori sau împletită înapoi de ambele părți. Odată ce ai prins-o și ai folosit tehnica de câteva ori, poți împleti cu ușurință împletiturile cascadei.

Realizați singuri împletituri de os proaspete șic și variate

stil mohawk par lung lungi revelion coafuri impletite coada

Aspectul tău va fi deosebit de elegant dacă îți împletești coama lungă într-o împletitură cu șiret. Deși această coafură arată incredibil de elaborată, este destul de ușor să o remodelați. În primul rând, trebuie să legați părul pe ceafă într-o împletitură strictă. Apoi împărțiți împletitura din mijloc în două fire de păr de dimensiuni egale. Luați un fir exterior de păr din firul stâng de păr și așezați-l peste firul stâng între cele două secțiuni de păr.

Revelion coafura împletitură împletitură casual

Repetați același proces cu tija de păr potrivită și lucrați-vă din exterior în interior pentru a crea o împletitură groasă. Dacă doriți un look casual pentru viitoarea petrecere de Anul Nou, puteți face ca o împletitură de șiret să arate pufoasă. Unele împletituri care sunt ușor împletite de la început, pe care ați putea ajunge într-o împletitură cu hering, arată și ele grozav.

Împletitura ca bază pentru un updo elegant

Crăciun de împletitură împletitură elegantă

Cu un updo elegant și eficient pentru părul lung ca acesta, sunteți sigur că veți atrage atenția tuturor. Dacă doriți să înlocuiți de data aceasta cocul cu un coc cu o variantă diferită, fascinantă, puteți răsuci un șiret sau o țesătură țărănească într-un coc frumos, scăzut. O variantă simplă și atractivă a șiretei elegante de coafură de Anul Nou.

Coafura de Anul Nou Gretchenzopf

coafuri de Anul Nou pentru a vă face împletit coroană

O împletitură de coroană împletită arată foarte drăguță, feminină și fermecător de frumoasă. Puteți face cu ușurință această coafură lungă împletită singură. Pentru frumoasa coroană de păr, numită și Gretchenzopf, trebuie mai întâi să despărțiți mijlocul și să împărțiți părul în jumătate. Acum împleti o împletitură clasică în stânga și în dreapta și fixează-o cu o cravată de păr. Strângeți împletituri unele peste altele și fixați-le la cap cu știfturi.

Împletitură de coroană împletită

coafuri de revelion împletit jennifer morrison pește coroană de împletitură

Un alt updo adorabil care este, fără îndoială, una dintre cele mai fermecătoare coafuri de Anul Nou este această împletitură de coroană cu temă medievală. Și aici trebuie mai întâi să despărțiți o parte laterală și să împletiți o împletitură franceză lângă frunte. Procedând astfel, trebuie să ridicați alternativ bastoane de păr de pe frunte și din spatele capului.

Înfășurarea împletită a lui Julianne Hough

Din jurul urechii trebuie să îți împletiți părul în mod normal, fără a lua fire suplimentare. Apoi, panglica finită este fixată în jurul capului ca o coroană cu agrafe de păr. Vedetelor precum Julianne Hough le place să apară cu o împletitură atât de elegantă. Dacă doriți să recreați acest aspect fascinant, mai întâi trebuie să împletiți o coroană de coadă purgată și să o desprindeți cu grijă. Apoi, aplatizați părțile laterale și răsuciți panglica într-un coc mic.

chihlimbar a auzit panglica de coafuri lungi împletite liber

Indiferent dacă optați pentru o coafură extravagantă, romantică sau cu coadă de fată în noaptea de Revelion, puteți fi sigur că coafura împletită va atrage look-uri entuziaste și va fi accesoriul de încununare a ținutei dvs. festive. Distrează-te din nou cu stilul și sărbătorește frumos!