Anul Nou

Tinker crackers pentru Revelion – Un ghid simplu

Crăciun cracker tinker banchet de revelion decora amuzant șervețel vasc

Probabil cunoașteți popularele biscuiți, care sunt plini de diverse mici cadouri, cel puțin din filme. Dar ai spart vreodată unul? Dacă nu, dar ți-e poftă, poți să profiți de ocazie pentru acest Revelion și să faci crackers pentru toți cei prezenți. V-am pregătit aici instrucțiuni minunate care vor face proiectul o briză. Începeți cu cât mai curând posibil Tinker crackers pentru Revelion pentru că nu mai este mult timp până la festival.

Tinker crackers pentru Revelion – Materialele

Crăciun Crăciun materiale de bricolaj aluminiu mucegai de coacere lipici lac de unghii fisură cordon

– coală de hârtie format A4

– Tigaie de aluminiu de unică folosință

– Șnur pop

– role de hârtie igienică

– Lipici

– Linie

– Oja alb-negru

– Frigăruie

Tinker crackers pentru Revelion – Instrucțiunile

Knallbonbon tinker pentru tigaie de Revelion de copt oțel de unică folosință din aluminiu cu apă albă

Pregătiți foaia de hârtie și frigarui pentru a face biscuiți de Crăciun pentru Revelion. Umpleți tigaia cu apă caldă. Puneți câteva picături de ojă albă în apă.

Creați efectul de marmură pentru biscuiți

Crăciun Crăciun Tinker Instrucțiuni picătură lac de unghii negru

Apoi puneți câteva picături de ojă neagră pe oja albă. Cu acești pași de Crăciun de Revelion, ar trebui să vă grăbiți, astfel încât să terminați înainte ca oja să se usuce în apă.

Clocotind cu frigarui

Crăciunele de Crăciun trăsnesc de anul nou frigărui din lemn marmură design

Folosiți frigăruia pentru a distribui cu atenție lacul, astfel încât să se creeze un efect tipic de marmură. Poate că știți deja această tehnică din diferite modele de unghii cu efect de marmură. Utilizați-le în același mod pentru a face biscuiți de Crăciun pentru Revelion.

Aduceți lacul pe hârtie

Crăciunele de Crăciun trăsnesc de revelion frigărui din lemn marmură design face

Apoi aveți nevoie de foaia de hârtie pentru a face biscuiți de Crăciun pentru Revelion. Așezați acest lucru pe suprafața apei astfel încât lacul să se lipească de hârtie. Aveți grijă să nu scufundați hârtia sub apă.

Tăiați rulouri pentru biscuiți

Crăciunul de Crăciun trageți rola de revelion de hârtie igienică ideea de cablu pop

Acum pregătește sulurile de hârtie igienică. Aveți nevoie de trei bucăți pentru a face biscuiți de Crăciun pentru Revelion, prin care partea din mijloc ar trebui să fie puțin mai mare decât cele două exterioare. Aranjați-le astfel încât să preia partea mai lungă a hârtiei și să lase o margine îngustă pe ambele fețe.

Atașați hârtia la biscuiți

Crăciunii de Crăciun zgârcesc carton rulou de hârtie de Revelion

În acest pas de a face crackers de Crăciun pentru Revelion, puneți un șir de crackers în role. Lipiți rolele pe partea lungă a foii. Amintiți-vă că partea de marmură ar trebui să fie la exterior. Ar trebui să le acordați viitorilor biscuiți ceva timp pentru a se usca.

Înfășurați rulourile

Crăciunii de Crăciun trăsnesc ideea de răsucire a hainei de revelion

Când lipiciul s-a uscat, înfășurați sulurile cu hârtia. Pe cealaltă margine, puneți din nou lipici pe hârtie și lăsați-l să se usuce. Acum aproape ai terminat cu crackerul de Crăciun de Revelion.

Umpleți biscuiții

Crăciun bomboane tinker de revelion hârtie pliere ușor proiect DIY

Acum puteți plia marginea excesivă a hârtiei spre interior pentru a face biscuiți pentru Revelion, astfel încât rola să fie ascunsă și să se creeze un aspect mai frumos pentru biscuiți. Acum puteți umple biscuiții cu bomboane și mici cadouri. O mulțime de confetti nu ar trebui să lipsească, desigur. Toate aceste lucruri ar trebui să fie în mijlocul rolului. În acest scop, mai întâi puteți lega bomboanele pe o parte și apoi le puteți umple.

Terminați de trăncănit cu biscuiții de Revelion

Bomboanele de Crăciun veselesc de revelion cravată un șir pur și simplu idee bricolaj

Când ați terminat, puteți lega zona liberă dintre role cu șir. Și gata. Desigur, puteți face oricâte crackere de Crăciun doriți pentru Revelion. Cu cât mai mult, cu atât mai bine!

Crăciun cracker tinker ideea de petrecere de revelion hârtie marmură originală

Așa ar trebui să arate crackerele finite în cele din urmă. Lucrul grozav este că fiecare bomboană trosnită are un design individual datorită modelului de marmură. Combinația de alb și negru arată foarte elegant și se potrivește perfect cu Revelionul. Dar toate celelalte culori sunt, de asemenea, potrivite.

Crăciun bomboane tinker ajun de anul nou glamour decorare masă cadou oaspeți confetti

Biscuiții fac o decorare de masă minunată și, în același timp, vă rog pe toți oaspeții prezenți. Deci, sunt perfecte ca mici cadouri pentru oaspeți și ridică starea de spirit, motiv pentru care realizarea crăpăturilor de Crăciun în ajunul Anului Nou merită cu siguranță.

Bomboanele de Crăciun decorațiuni de masă în ajunul Anului Nou faceți singuri farfurii de aur

Sunteți binevenit să folosiți hârtie de ambalat gata făcută, colorată, pentru a înfășura biscuiții în loc de hârtie de marmură. În felul acesta, ei nu primesc așa ceva personal. Cu toate acestea, puteți economisi timp jucând cu biscuiți de Crăciun pentru Revelion dacă nu mai aveți atât de mult până la festival.