Animale de companie

Pulovere tricotate pentru pisici și câini – 62 de idei de îmbrăcăminte pentru animale de companie

pulover tricotat pentru câine albastru deschis-vest-button-jack-russell-terrier

Rasele mici de câini și pisicile cu părul scurt o au la fel de dificilă iarna – când vremea este rea, animalele de companie îngheață adesea în timp ce merg pe jos. Puii mici sau câinii mai în vârstă sunt, de asemenea, expuși riscului de a răci – în acest caz, este adecvată îmbrăcămintea adecvată pentru animale. Prin urmare, mulți proprietari de animale de companie îl aleg și și-ar dori unul singur Pulover tricotat pentru câini. Vă oferim 62 de idei și modele interesante pentru croșetat și cusut – vă țin la cald, protejează de ploaie și arată foarte drăguț!

Tricotați un pulover de câine – cum să măsurați câinele / pisica

pulovere tricotate pentru câini colorate-idee-vestă-chihuahua-câine-mic-rasă

Nu contează dacă aveți unul pentru micul dvs. teckel sau pisica dvs. Pulover tricotat pentru câini – primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să măsoare animalul. Măsurați distanța dintre picioare, lungimea spatelui și circumferința pieptului și, eventual, circumferința gâtului. Video de mai jos /. Acest lucru va asigura că animalul de companie se poate deplasa liber și este confortabil. Următorul pas este selectarea și achiziționarea materialelor necesare. Dacă câinele merge o dată sau de două ori pe zi, atunci puteți opta pentru bumbac / instrucțiuni de tricotat de mai jos /. Dacă plouă des în regiunea dvs. și câinele este expus la vânturi puternice, merită să investiți într-o jachetă de protecție împotriva ploii / acest lucru se aplică și pisicilor bătrâne cu păr scurt, care petrec mult timp afară iarna. Puteți coase singur jacheta sau pur și simplu să o cumpărați. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, culoarea joacă un rol important în siguranța animalelor de companie – paltoanele roșii pentru câini sau îmbrăcămintea din materiale reflectorizante garantează că atât proprietarul, cât și șoferul vor vedea animalul în timp util..

Pulovere de tricotat sau cusute pentru câini – toate animalele de companie mici au nevoie într-adevăr de haine iarna?

pulover-câine-tricot-pisici-idee-Crăciun-roșu-verde

În orice caz, vă sfătuim să solicitați sfatul medicului veterinar în prealabil – poate că nu aveți nevoie de îmbrăcăminte pentru propriul animal de companie. Practic, se aplică regula de aur – petreceți o oră cu câinele / pisica în aer liber și urmăriți dacă animalul este rece. Dacă acesta este cazul, atunci ar trebui să căutați îmbrăcăminte adecvată pentru animale.

Dungi galben-negre

pulover de câine-tricot-galben-dungi-negre-dachshund-albine-aspect

Pulover pentru un Yorki

pulover de câine-tricot-dungi-roz-negru-yorkshire-arc

Pulover de câine dulce în rozGeacă de câine fată terrier rozPulover de câine în negru – frumos etichetatnegru spate frumos inscripție magazin de imprimareChihuahua cu un pulover rozPulover tricotaje glitter câini gulereCâine cu protecție împotriva ploii – în special rasele mici de câini prezintă riscul de a răciiculoare galbenă câini mici idei de haine minunatecâinii mici tricotează ei înșiși chihuahua în spateIdei frumoase de iarnă butoane înapoi de culoare rozPulover tricot idei inima înapoiImagini cu animale haine pisici cu glugăFotografii câini bichon roz haina inimilorPulover tricotat câini Chichihuahua se îmbracă singurPulover de câine culoare roz pudel alb rase de câini miciAnimale îmbrăcate cămașă chihuahua de rasă de câineCâini rase pulover Yorkshire Terrier poze drăguțeRase de câini pulover bej roz roz moaleCâini imagini amuzante rochie puncte negru alb pudelPulover de iarnă cald când ideile sunt originale în exteriorPulover culoare violet iarna haine haioase de animale amuzanteEșarfă pulover de pisică ochi reciCămașă culori verde pulover tricot singurHainele de iarnă vă mențin la cald coaseți singuri țesături frumoasePisică Halloween costum pălărie vrăjitoare clopotePoze haine chimono idee originală fotografie

Puloverul de rasă Kurzhaar vă menține caldhaine stil japonez fusta arc sedinta fotoHanorac cald iarna de protecție împotriva ploii idei animale vechiVest terrier culoare albă idee frumoasă protecție împotriva ploiiPulover de culoare albastră cățeluș păstrează iarna caldăcâinii mici iarna plimbându-se în afara ideilorCâine de rasă jachetă cort vânt Chihuahua rasă de câini cu părul scurt  Puloverul păstrează căldura de iarnă caldăPulover tricotaje star dachshundBroderie păianjen înapoi câine mic rase Chihuahuaculoare galbenă rase mici de câini Yorkshire TerrierCum se tricotează haine de câine singur instrucțiuni ideiPăstrați iarna ploaie caldă protejați o idee frumoasăPulover pug acoperă ploaie idei haine călduroaseculoarea galben verde în sine tricotează rase mici de câini cu păr lungHaina iarna păstrează ideile calde de culoare galbenăHusa de ploaie vă păstrează genți de design calzi și reciAsigurați-vă idei pulover coaseți cămașă de culoare movJachetă pulover iarna rece câine mic rase Yorkshire TerrierJacheta de protecție împotriva ploii sacou idei nasturi în fațărochie fotografii amuzante pisica fusta camasaPuloverul pentru haine de pisică vă menține iarna caldăFotografii animale rase mici de câini pulover Chau ChauRase de câini rochie tricot pulover drăguț culoare rozPulover de câine tricot iarnă design coolPulover terrier cu pulover rozrochie da nu pisica fusta camasapoze amuzante pulover câini mici culoare violetcâine drăguț de rasă de culoare albastră pui drăguțiIdei pulover câine cămașă culoare gri design frumosPăstrați iarna caldă tricotând idei de cusutpulover câini mici dungi roz albastru verde galbenHaina pentru câine păstrați calde sacii Chihuahua de culoare roșie