Animale de companie

Faceți sau cumpărați singuri jucării pentru papichiori – accesorii DIY și jucării pentru păsări pentru papagal

Accesoriile de jucărie Budgie te fac sau cumpără papagal jucărie de pasăre

Dacă doriți să păstrați o pasăre fericită acasă într-o manieră adecvată speciei, puteți crea singură jucăria potrivită pentru perechi. Păsările precum mugurii trebuie să mestece și să se joace cu obiecte mici. Acest lucru îi face fericiți și se asigură că ciocurile lor sunt curățate și îngrijite. Așadar, jucăria pentru muguri ajută, de asemenea, să împiedice păsările să se plictisească atunci când nu sunteți acasă. În caz contrar, o privire rapidă la orice magazin de animale de companie sau magazin online poate găsi o varietate de jucării pentru copii pentru animalele de companie. Există accesorii fantastice care pot fi folosite în timpul jocului.

Materiale pentru jucăria de papagal

Budgerigars jucării accesorii ramură de copac marcare din perspectivă de jos amuzant

Rețineți siguranța atunci când alegeți materialele pentru proiect. Produsele netoxice și naturale sunt singurele alegeri pentru jucăria păsărilor. De asemenea, trebuie să vă amintiți că gura unei păsări este singura sa mână. Din acest motiv, ar trebui să obțineți materiale de dimensiunile mușcăturii, astfel încât jucăria pentru papuci să fie potrivită pentru papagalul dvs. Budgies sunt mici, astfel încât mărgele de plastic și bucăți mici de lemn sunt opțiuni bune. Pielea tăbăcită cu legume sau frânghia naturală de sisal sunt, de asemenea, alegeri bune pentru jucăriile pentru papuci.

Accesoriile de jucărie Budgie vă fac sau cumpărați mingea de jucărie pentru păsări

Jucăriile, cum ar fi scările, pe care le puteți face din bețe și sârmă, sunt de asemenea excelente pentru o cușcă sau volier. Puteți ajunge la ele din partea de jos a cuștii pentru păsări sau pur și simplu mergeți de la un loc la altul. Budgii le plac, de asemenea, jucăriile care au noduri și încearcă să le descurce. Pentru a face acest lucru, pur și simplu legați o serie de șnururi de piele într-o ciucure și adăugați margele sau noduri în locuri aleatorii. Pasărea ta va petrece ore întregi aflând cum să scoată piesele.

Scară de tinker cu știfturi drepte

Accesoriile de jucărie Budgie vă fac sau cumpărați scărițe din lemn, briceaguri, drepte, mușcă

Luați o bucată groasă de lemn și găuriți la diferite înălțimi și unghiuri pentru a se potrivi cu diametrul diblurilor din lemn. Introduceți diblurile prin bucata de lemn mai mare și asigurați-vă creația pe partea laterală a cuștii cu o cravată din plastic sau cu cârlig pentru ochi în timp ce așezați celălalt capăt pe fundul cuștii. Dacă instinctul tău este pentru ceva îngrijit, poți face o scară standard cu dibluri.

Jucărie pentru periți DIY

accesorii jucărie pentru perechi laptop

Crearea jucăriilor de papagal pentru pasărea preferată este pur și simplu satisfăcătoare. Acest lucru îi permite să aibă ore de divertisment și să-și dezvolte abilitățile motorii și cognitive în același timp. În cazul proiectelor de bricolaj, trebuie să utilizați întotdeauna lista de verificare a siguranței de mai sus, astfel încât jucăriile să nu devină prea mari, prea ascuțite, toxice sau o capcană potențială. Cu toate acestea, după ce bifați totul, aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni. Puteți găsi cu siguranță toate acestea într-un magazin online de budgie, dar pentru că sunt atât de ușor de făcut, puteți economisi câțiva euro și vă puteți distra cu ei.

Accesoriile de jucărie Budgie vă fac sau cumpărați un proiect de bricolaj pentru nodul de frânghie în trei

Dacă folosiți lemn în jucăria dvs. pentru perie, spălați-l mai întâi în apă caldă cu săpun, clătiți-l și uscați-l bine. Materialele din lemn umed sunt un teren de reproducere pentru bacterii, iar acest lucru este cu siguranță pe care nu doriți să îl introduceți în cușca dvs. de păsări. Probabil că ați observat, de asemenea, că bobocului dvs. îi place să se joace cu părul. Acest lucru se întâmplă deoarece, la fel ca majoritatea păsărilor, papagalii sunt îngrijitori sociali. În astfel de cazuri, utilizați frânghia de sisal pentru a satisface instinctele naturale ale păsării. Îndoiți o bucată de aproximativ 35 de centimetri lungime în mijloc și legați un nod la capăt cu arcul. Desfaceți cele două frânghii atârnate, astfel încât să devină neclare

Budgerigars păstrează speciile adecvate creșterii animalelor fire de frânghie de pasăre digestie atârnă bucată de lemn mușcată

Agățați frânghia în cușca pentru păsări și lăsați-l să facă restul. De asemenea, puteți face o mică jucărie de pluș din pâslă, de exemplu. Tăiați țesătura în benzi de aproximativ 6 cm lungime și 1 cm lățime și când aveți aproximativ 20 de bucăți, legați-le într-un pachet în partea de sus cu o altă bucată de țesătură. În cele din urmă, agățați totul pe partea laterală a cuștii sau a volierei, astfel încât mușchiul dvs. să se poată juca cu ea. O pasăre din plastic pentru cușca pentru păsări ar fi, de asemenea, o variantă potrivită, pe care o puteți face singură sau din magazinul pentru animale de companie.

Producător de zgomot ca o jucărie pentru papuci

Accesoriile de jucărie Budgie vă fac sau cumpărați mingea de clopot jucărie pentru păsări

Unilor prieteni le plac clopotele. Puteți fie să atârnați astfel de accesorii pe partea inferioară a jucăriilor existente, fie să le folosiți pentru a vă crea jucării pentru distracție. Pentru a construi un clopot, începeți cu o bucată de frânghie subțire care are o lungime de aproximativ trei centimetri. Cravată o eșarfă la un capăt al frânghiei, astfel încât să puteți spânzura jucăria pentru papuci mai târziu.

Accesoriile de jucărie Budgie vă fac sau cumpărați o volieră de cușcă cu clopot

Glisați clopoțel cu clopot pe coardă și separați-l cu alte obiecte, cum ar fi bilele sau perlele, dacă doriți. Legați capătul frânghiei pentru a preveni alunecarea clopotelor. De asemenea, asigurați-vă că lăsați șirul să atârne liber, astfel încât clopotele să poată suna corect. Pentru lanțul de clopote, puteți recicla clopote potrivite din jucăriile vechi de păsări sau puteți cumpăra clopote metalice mici, rezistente la rugină, din magazin. În cele din urmă, aliniați-le pe un lanț suspendat sau pe un trapez.

Balansoar de Budgie

Accesoriile de jucărie Budgie vă fac sau cumpărați din frânghie materiale naturale din față

După cum probabil știți deja, papagalii adoră și ei să se balanseze. Balansoarele pot fi în formă de „D” laterală cu biban și vârf curbat, sau ca „O”. Faceți un leagăn în formă de D găurind o gaură în fiecare capăt al unei tije mici din lemn natural. Filetați orificiul cu sârmă și apoi acoperiți-l cu margele.

accesorii de jucărie budgie cușcă pentru societatea cu doi parteneri

Un leagăn în formă de O necesită doar un fir și câteva bile, care asigură forma rotundă și sunt răsucite împreună la punctul de conectare. Poate că poți oferi și animalului tău de companie cele două tipuri de leagăne pentru a te condimenta jucându-te acasă. Puteți alege între „săli de sport” colorate și lemn simplu, de obicei dibluri. Aceasta este o chestiune de preferință personală. Doar asigurați-vă că părțile colorate nu conțin substanțe toxice.

accesorii jucărie budgie cușcă de păsări care zboară

Vor fi fericiți să urce în sus și în jos și, eventual, să sune la clopotul existent. Există, de asemenea, leagăne triunghiulare realizate dintr-un material sigur, cauciucat, deci este un contrast interesant cu ceea ce obișnuiesc păsările tale. De asemenea, le place să-l muște. De multe ori au o mașină de spălat pe fund pentru mușcături și răsuciri.

Mestecați jucării

Accesoriile de jucărie Budgie vă fac sau cumpărați un proiect de bricolaj pentru două perciuni mestecați mușcătura de coardă

Mestecatul este un proces natural și necesar de care au nevoie mugurii tăi zilnic. Trebuie să-și păstreze ciocul frumos, puternic și agil. Jucăria de papagal oferă, de asemenea, stimulare mentală și activitate în timp ce păsările se află în cușca lor. Gândiți-vă cum vă simțiți să stați nemișcat prea mult timp și primiți o „mâncărime” pentru a vă ridica, a vă întinde, a merge și a lua puțină aer proaspăt. Și acum, imaginați-vă că, dintr-un anumit motiv, nu puteți să vă mișcați la nesfârșit. Arată similar cu un bobocel care vrea să mestece, dar nu are nimic de mâncat.

Accesoriile de jucărie Budgie te fac sau cumpără jucărie de păsări diy galben abilități cognitive cioc picior

În timpul unui program de reproducere, femela va avea un instinct puternic de mestecat și va dori să găsească ceva de distrus, așa că cel mai bine este să îi furnizați așa ceva. De asemenea, păsările aviare trebuie să mestece, așa că nu uitați să aveți grijă și de ele. Desigur, vă recomandăm produse naturale pentru muguri, cum ar fi lemnul, hârtia, materialele vegetale și alte articole similare cu ceea ce ar găsi în sălbăticie. Asigurați-vă că nu există coloranți chimici periculoși în ele. Puteți mesteca articole precum „covrigi” care alunecă pe un stâlp până când sunt mușcați suficient cât să cadă, ceea ce este foarte distractiv.

Oglindă Budgie

Accesoriile oglinzii Budgie te fac sau cumpără cușcă instalează societatea creează a doua pasăre

Jocul cu oglinzi este adesea primul pe lista de must-have a proprietarului unei păsări. Cu toate acestea, opiniile diferă cu privire la beneficiile răsturnării de muguri atunci când dețineți o singură pasăre. În timp ce îi oferiți o plăcere evidentă, stimulare și interacțiune socială, reflectarea în oglindă ar putea fi un scenariu prost. Dacă țineți o singură pasăre pentru a o îmblânzi și a imita interacțiunea socială, oglinda va încetini progresul tenace, vorbitor. Până în anii 1990, oglinzile au fost o parte esențială a accesoriilor pentru papuci.

Accesoriile de jucărie Budgie vă fac sau cumpărați ramuri de minge de jucărie de pasăre din plastic

În realitate, inteligența bobocilor este supraevaluată. În ciuda faptului că sunt creaturi uimitoare, papagalii nu își pot da seama că reflecția este altceva decât un al doilea boboc. Deci oglinzile nu sunt neapărat un accesoriu rău. Cu toate acestea, dacă intenționați să le puneți în cușcă pentru a crea o companie artificială, atunci luați în considerare obținerea unei a doua păsări.

Aspecte de securitate

prieteni jucării accesorii casă păsări ies lumina soarelui

În calitate de iubitor de păsări, sunteți de obicei responsabil pentru siguranța animalelor de companie cu pene. Din acest motiv, încercați să vă asamblați cu atenție jucăria pentru peri sau să o luați din surse de renume. De asemenea, asigurați-vă că jucăriile nu sunt realizate cu materiale sau coloranți care nu pot fi ridicați în siguranță. Puteți fi sigur că papagalul dvs. va înghiți cel mai probabil o bucată din acesta la un moment dat.

Budgies păstrează bunăstarea animalelor firele de frânghie ale păsărilor măsuri de siguranță pentru digestie

De asemenea, aveți grijă cu orice tip de frânghie, deoarece mugurii îi vor mesteca și tăia și lăsând câteva fire în stomac. Din păcate, multe animale de companie au murit după ce o masă dintre ele s-au strâns în sistemele lor digestive. Obținerea unui fir înfășurat în jurul unui deget de la picior sau de la picior este, de asemenea, în pericol pentru viață, daunele fiind deseori severe înainte de a deveni evidentă. Așadar, cumpărați jucării pentru păsări care sunt destinate papagalilor mai degrabă decât păsărilor care nu mestecă. Verificați, de asemenea, în mod regulat pentru a se deteriora în acest sens, deoarece acestei specii de păsări îi place să se joace cu părul și firele libere.

Budgerigars păstrează animalele de companie care pastrează bunăstarea animalelor, fotografiind fundalul ramurii din față

Atâta timp cât vă supravegheați bobocul, aveți și ocazia să-i distrați în același timp pe el și pe voi înșivă. Prin urmare, merită să cunoașteți potențialele pericole, mai ales atunci când vă confecționați singuri jucăria de papagal. În cele din urmă, am făcut o listă pentru dvs. care include jucării pentru păsări pe care ar trebui să le evitați.

Accesorii și jucării nesigure pentru muguri

Accesoriile de jucărie Budgie vă fac sau cumpărați gheare pentru picioare

  • Evitați orice țesut sau orice țesătură sau plastic care poate fi rupt. Părțile corpului pot fi prinse în aceste materiale.
  • Nu folosiți încuietori pentru chei. Mugurii sunt minunați și vor învăța să le deschidă expunând zone ascuțite și un potențial pericol de strangulare.
  • Aveți grijă cu frigarui. Sunt un mod la îndemână de a uni jucăriile și mâncarea, dar trebuie să fie lipsite de rugină și ar trebui să vă asigurați că capătul ascuțit este încorporat în ceva pe care mugurii nu vor putea să-l mestece sau să-l slăbească..

Accesoriile de jucărie Budgie te fac sau cumpără aparat de fotografiat

  • Jucăriile cu frânghie trebuie să fie prietenoase cu animalele. Coarda trebuie să fie bine înfășurată și legată și să fie făcută din fibre naturale precum cânepă, bumbac, bast sau sisal (agave). Orice lucru făcut de oameni, cum ar fi nailonul, este prea dur pentru ca un cioc să poată fi tăiat.
  • Mugurele ciugulesc fibrele naturale și, dacă dispar în bucăți scurte, este în regulă. Dar, chiar dacă acestea dispar în fire lungi, aveți un potențial laț sau capcană.

Accesoriile de jucărie Budgie vă fac sau cumpărați jucării de păsări DIY papagal jucării pentru copii păstrați departe

  • Mulți avicultori susțin că frânghia este bună atâta timp cât verificați starea păsării în fiecare zi și îndepărtați fibrele lungi și libere. Alții sfătuiesc să nu evite coarda. Este întotdeauna mai bine să aveți grijă atunci când siguranța unui animal de companie este în joc. Deși frânghia este excelentă pentru membrii mai stabili ai familiei de papagali, aceasta poate fi un pericol pentru muguri.
  • Deschideți lanțuri de legătură. Legăturile lanțului trebuie întotdeauna sudate. Legăturile deschise pot îndoi capetele ascuțite și le pot expune.
  • Totul cu cusături de nailon. Budgies va scoate cusături cu ochiul acut al celei mai bune croitorese. Pasărea ar putea fi apoi prinsă în firele libere.
  • Jucării pentru copii. Multe dintre acestea ar fi bine, dar faceți un control de securitate înainte de a pune ceva în cușcă. Asigurați-vă că nu are fire ruginite, ascuțite sau vopsite care nu pot fi recoltate.