Animale de companie

Asigurați-vă balconul în condiții de siguranță pentru câini – așa creați oaza perfectă de bunăstare pentru prietenul dvs. cu patru picioare!

Vara este în toi și toți petrecem cât mai mult timp în aer liber. Ți-ai proiectat frumos balconul și are o vedere minunată asupra orașului, dar este sigur și pentru câinele tău? La fel ca oamenii, animalele de companie poftesc și ele la soare și aer proaspăt din când în când. Indiferent dacă este un balcon pentru o pisică sau pentru un câine – dacă aveți un animal de companie, ar trebui să fiți atenți la câteva detalii și să amenajați zona exterioară în consecință. Dacă vă protejați câinii de balcon, vă oferiți celui mai bun prieten al dvs. locul perfect pentru a vă relaxa la soare, a vă juca în propria piscină sau chiar să vă faceți treaba..

Faceți idei prietenoase cu câinii de balcon plante otrăvitoare pentru animale de companie

Deși există multe modalități diferite de a face balconul rezistent la câini, asta nu înseamnă că vă puteți lăsa neintenționat prietenul cu patru picioare afară pentru o lungă perioadă de timp. Câinii pot avea arsuri solare severe dacă stau mult timp afară, mai ales vara. În plus, majoritatea raselor sunt îngrozite de furtuni și vor să se ascundă. Deci, indiferent cât de bine ți-ai antrenat câinele și cât de bine se comportă, riscul nu merită.

Asigurați balconul în condiții de siguranță pentru câini – evitați plantele otrăvitoare pentru câini

Faceți balcon Sfaturi pentru câini, prietenoase cu ideile de balcon pentru animale de companie

Plantele cu înflorire magnifică și ghivecele de flori colorate oferă balconului nostru o notă veselă și creează o atmosferă confortabilă. Câinii sunt curioși și pot intra cu ușurință în contact sau chiar pot mânca plante otrăvitoare. Știați că florile obișnuite precum orhideele, hortensiile, lalele și narcisele pot fi extrem de periculoase? Ei bine, nu ești singur în asta – mulți proprietari de câini nu știu care sunt plantele dăunătoare animalelor lor de companie. Prin urmare, vă recomandăm să faceți fără ele sau cel puțin să le montați pe perete, la îndemâna câinelui. Dar acesta nu este un motiv de disperare, deoarece există o mulțime de alte specii de plante care nu numai că arată frumos, dar sunt, de asemenea, sigure pentru câini. Acestea includ gălbenele, magnolii și multe ierburi proaspete, cum ar fi busuioc, cimbru și rozmarin.

Desigur, nu ar trebui să lipsească un loc de relaxare

Paturi pentru câini în aer liber, idei de balcon pentru câini

Câinele dvs. își merită propriul loc de relaxare pe balcon, iar mobilierul confortabil pentru câini este opțiunea perfectă pentru a crea un mediu plăcut și confortabil. Când cumpărați un pat pentru câini pentru exterior, asigurați-vă că este fabricat dintr-o țesătură impermeabilă și rezistentă la intemperii. Acest lucru împiedică formarea mucegaiului și a mirosurilor neplăcute. După cum sa menționat deja, câinii sunt deosebit de sensibili la căldură și, prin urmare, este foarte important să oferiți acces la umbră.

Idei de balcon care acceptă câinii Asigurați balconul pentru animale de companie

Asigurați-vă că câinele dvs. are întotdeauna apă proaspătă disponibilă – fie că este în interior sau în aer liber. Arată deosebit de răcoros și elegant pe balcon atunci când așezați castronul pentru câine într-un ghiveci de flori colorat. Potriviți această culoare cu restul mobilierului și ați evocat un decor frumos. În funcție de cât spațiu aveți, o mică fântână de apă ar fi o altă opțiune creativă. Așa că micuțul este întotdeauna bine îngrijit și are ceva de făcut între el când îi place să se joace cu apa.

Asigurați balustrada balconului

Realizați mobilier pentru animale de companie care acceptă câinii pentru balcon pentru uz exterior

Pentru a face balconul rezistent la câini, ar trebui să verificați cu siguranță distanțele dintre bare sau orice goluri. Indiferent dacă sunt rase mari sau mici de câini – există întotdeauna riscul blocării capului sau picioarelor în balustradă. Câinii mici, cum ar fi Chihuahua, Pekingese etc. pot chiar eșua și nu vrem asta! Soluțiile posibile ar fi, de exemplu, sârmă fină de pui, plase de țânțari sau foi de plexiglas. Tot ce veți avea nevoie pentru aceasta este câteva plăci de nailon și cravate cu fermoar. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să găuriți mici găuri în foi de acril pentru legăturile cablurilor și apoi să le atașați la balustrade. Și în mai puțin de 10 minute veți avea balconul rezistent la câini!

Și ce zici de o toaletă pentru câini?

Toaletă pentru câini pe balcon Gazon real Idei de balcon pentru câini

Toți proprietarii de câini știu că, indiferent cât de des vă plimbați câinele, se pot întâmpla nenorociri din când în când. Ultimul lucru pe care îl vrei este ca prietenul tău cu patru picioare să-și facă afacerea afară și petele rămân pe podea sau mai rău – unele dintre ele ajung pe balconul vecinului de la parter. Dacă balconul dvs. este suficient de mare, o toaletă mică pentru câini în colț nu ar fi o idee proastă pentru a preveni surprize urâte. Dacă aveți un câine mic, speriat, căruia nu-i place să iasă afară pe timp de ploaie sau de vreme rea, atunci o mică stație de confort pe balcon este salvarea voastră! Există mai multe opțiuni din care puteți alege. Puteți folosi tampoanele clasice pentru pui, care absorb urina și neutralizează mirosurile. Cu toate acestea, acestea sunt destul de inadecvate pentru rase de câini mai mari. O soluție bună sunt apoi toaletele auto-făcute pentru câini din cutii de lemn și gazon ca suprafață.

Plantele care acceptă animale de companie Zona de balcon Sfaturi pentru câini