Amenajari interioare, living

Confortabil și elegant – mobilier Rolf Benz

Camera de zi cu canapea albastră Scala

Confortabil și elegant – acestea sunt cuvintele cheie pe care Mobila Rolf Benz descrie. Cu toții ne străduim pentru asta atunci când ne mobilăm casa – în orice caz, fiecare dintre noi a fost amar dezamăgit cel puțin o dată în viața noastră de promisiunea făcută de vânzător. Tocmai această străduință pentru mobilier confortabil este în prim plan în proiectele Rolf Benz – o companie nouă, dar foarte de succes. Designerii care sunt implicați în companie cred cu tărie că o atmosferă confortabilă crește semnificativ factorul de simț al casei și îl caută în mod constant.

Rolf Benz Möbel – concept și portofoliu

lampa-de-podea-moderna-Muri-Rolf-Benz

Articolele din colecție sunt în principal fotolii confortabile, canapele și măsuțe interesante. Chiar dacă compania Mobila Rolf Benz modele pentru camera de zi sau birou, confortul nu este compromis. O regulă simplă la care arhitecții aderă este aceea de a oferi mobilier nu numai modern și frumos, ci și practic. Dacă vrei să te simți ca regalitate, acesta este locul tău.

Rolf Benz Möbel – garanție de înaltă calitate

Bela-canapea-portocaliu-maro-mobilier

Vom încerca aici să oferim un scurt rezumat al Mobila Rolf Benz închide. Designul canapelei se caracterizează printr-o construcție ușoară din metal, care este acoperită cu perne confortabile. Scaune interesante în culori puternice stabilesc accente. Sunt realizate folosind tehnici de producție inovatoare pentru un confort maxim și se potrivesc sufrageriei, terasei, dormitorului sau chiar bucătăriei.

Rolf Benz – modern, practic, creativ

masuta de cafea din metal glazurat

Mesele produse de compania Rolf Benz sunt realizate din cele mai fine și mai rezistente materiale. Oțelul inoxidabil, lemnul și plasticul sunt folosite pentru a crea aceste modele interesante. Ornamentele din argint, aur sau metal servesc drept decor. Mesele sunt rezistente la intemperii și potrivite pentru curte sau grădină.

Noua colecție de mobilier

Fotoliu din piele-bej-Rolf-Benz

Rolb Benz a lansat recent noua sa colecție, dedicată clienților care duc o viață agitată și care petrec mult timp la locul de muncă – și, prin urmare, au nevoie de un loc confortabil. Colecția se numește Recliner. Extrem de confortabil și cu un design ergonomic, acest scaun înclinat oferă o alternativă interesantă la scaunele obișnuite și este un plus frumos pentru orice interior minimalist.

Abigail

Scaun de culoare roz pentru patio

scaun-roz-masă-de-cafea-scaun

Interesantă măsuță de cafea din două părți

Masuta de cafea-lemn-metal

Masă din sticlă cu un design modern

Masă din sticlă Rolf Benz - design modern

Canapea elegantă multifuncțională Plura

canapea-multifunctionala-eleganta-gri-plura

Masă alb-negru

masă-modernă-două-părți