Amenajari interioare, dormitor

Design modern al dormitorului în două culori

„Există întotdeauna două care îi aparțin

alb și roșu în designul dormitorului

Se spune „trei sunt unul prea mulți”. Zicala nu se aplică neapărat în acest sens design modern de dormitor, dar poate duce la câteva concluzii interesante. Dormitorul nostru poate reprezenta echilibru și puritate perfectă, doar cu ajutorul a două culori diferite în design. O astfel de paletă poate părea rară și inadecvată pentru unii, dar, de fapt, rezultate uimitor de influente pot fi obținute cu doar două culori.

Două nuanțe sau nuanțe

design modern de dormitor violet

Când creați fișierul design modern de dormitor în două culori este important să examinați cu atenție tonurile de culoare, deoarece acestea sunt piatra de temelie a conceptului de design. O paletă de culori trebuie să fie întunecată și cealaltă palidă pentru a face o pereche bună de contrarii. Cel mai bine este să folosiți o culoare neutră în combinație cu o altă culoare – cea neutră formează fundalul sau cele două se amestecă împreună. Scopul principal pe care ar trebui să-l urmăriți este să obțineți un echilibru între cele două tonuri, rezultând un mediu simplu și curat. Cel mai idei moderne de design dormitor au culoarea albă ca bază, care este amestecată cu alte culori. Nuanțele calde ies în evidență și implică un temperament energetic puternic, în timp ce nuanțele reci includ o senzație calmantă de relaxare blândă. Pereții și tavanele albe oferă camerei o bază bună pentru utilizarea mobilierului colorat și a decorului. Vopseaua pe pereți funcționează și dacă doriți un aspect general mai puțin neutru. Deoarece folosiți doar două culori, este mai ușor să le combinați și să creați un spațiu echilibrat. Utilizarea diferitelor nuanțe de culori este, de asemenea, posibilă, va crea varietate, păstrând în același timp paleta de culori intactă.

Albul ca culoare de bază în dormitor

design de dormitor cald cu scaune suspendate

Dacă doriți să încercați designul modern al dormitorului în două culori, nu ezitați să experimentați puțin. Vedeți imaginile pentru inspirație și nu vă mirați dacă ajungeți să vă îndrăgostiți de acest stil unic, modern.

De K.H. Christova

Mobilier alb în dormitorul negru

pat rotund în design alb-negru

pat rotund alb - dormitor negru

… sau mobilier de dormitor negru pe fundal alb

design la modă - dormitor alb-negru

dormitor violet - design la modă

Design din lemn de culoare închisă și alb

design din lemn de culoare închisă în dormitor

culori luminoase în designul dormitorului

design dormitor întunecat la modă

Două culori – alb și portocaliu

dormitor minimalist - accent portocaliu

deco de dormitor auriu și rubiniu

Instalare cu LED albastru în dormitorul alb

instalare magică de lumină LED în dormitor

100 de idei de locuit pentru amenajări de dormitoare în diferite stiluri de amenajare