Amenajari interioare, bucatarie

Design interior interior distinctiv în Toronto, Canada

Design interior urban în Toronto - bucătărie minimalistă

Acest „bloc urban” modern face parte dintr-o nouă dezvoltare din Toronto, Canada. Interiorul casei este relativ modest în interior, dar al său amenajări interioare urbane este extrem de elegant. Proiectat de Cecconi Simone cu scopul de a profita la maximum de proporțiile modeste, interiorul acestei case urbane are un aspect lustruit și luxos. Designerul explică faptul că această casă a fost organizată pentru a se potrivi unui stil de viață urban. Chiar dacă proiectul arată simplu la suprafață, acesta ascunde de fapt o serie de funcții complexe.

Design interior urban – bucătărie minimalistă

Design interior urban în Toronto - bucătărie minimalistă

Stilul de amenajare interioară urbană este în mare parte deschis și îmbrățișează dorința modernă de libertate de mișcare. Diferite domenii ale vieții și muncii sunt combinate și identificate imediat ca zone cu funcții și stări de spirit diferite. Există trei zone clar recunoscute în spațiul de locuit: pentru gătit, mâncare și locuit. Relațiile dinamice dintre suprafețe sunt create prin alegerea materialelor, texturilor și culorilor utilizate. Unele sunt mate și altele sunt foarte lustruite, unele sunt reflectante, iar altele sunt transparente sau opace. Lumina și întunericul sunt, de asemenea, utilizate pentru un efect dramatic.

 „Block townhouse” proiectat de Cecconi Simone

Bucătărie modernă

În interiorul acestui atractiv amenajări interioare urbane-Zonele care trebuie să fie mai primitoare și mai intime sunt decorate în tonuri de maro închis, în timp ce mai multe spații deschise beneficiază de vopsea albă. Iluminarea cu accent LED pe locuri precum scările din stejar adaugă interes și adâncime.

Design interior urban de Cecconi Simone

Bucătărie modernă

Spațiul interior este compact pentru a asigura acest lucru designul interiorului urban își păstrează eleganța. Multă mobilă este adăugată pe tot parcursul schemei de proiectare. Acest lucru asigură că impactul estetic al integrității arhitecturale nu este compromis. Totul are un scop și un loc. Ușile glisante sunt folosite pentru a ascunde elemente care rup armonia schemei de design. Straturile de iluminat îmbunătățesc fiecare zonă individuală și adaugă ambianță diferitelor zone. Acest proiect a fost prezentat ca o compoziție unificată și în care interiorul elegant și elegant ar trebui să fie la fel de perfect ca și în prima zi.

bucătărie minimalistă

Insula de bucătărie albă

Design interior

Design mobilier sufragerie

Design mobilier sufragerie

Proiectarea camerei de zi

Proiectarea camerei de zi

de Jaz

Cecconi Simone

Apartament penthouse elegant cu terasă pe acoperiș – SoHo by SA-DA Architecture

Maisonette rustică și luxoasă “Iced Winter” de Bo Design