Amenajari interioare, bucatarie

Design bucătărie în stil modern sau tradițional

scaune-moderne-de-bucătărie-violet-alb

Cucine Lube impresionează cu o selecție bogată de Design bucătărie în stil modern sau tradițional. Toate proiectele lor oferă interioare confortabile și confortabile, care au multe module practice încorporate și oferă spațiu de depozitare spațios.

Modern sau tradițional – idei de design de bucătărie de la Cucine Lube

scaune-negre-moderne-de-bucătărie-strălucitoare

Ați realizat chiar și minimalistul Design bucătărie a furniza mai casnic. Decorul interior este decis în culori pastelate – verde, albastru, gri, bej conferă camerei un aspect modern. Suprafețele strălucitoare și mobilierul contrastează cu blaturile de bucătărie mate. Arată modern, dar în același timp primitor. Forma lor unghiulară arată sculpturală și oferă multe opțiuni de design – clienții pot combina camera de zi, sufrageria și bucătăria fără dificultăți. Iluminarea interesantă și unele hote decorate cu sticlă sunt atrăgătoare. Frigiderul este vopsit într-un design violet, astfel încât să devină un decor în cameră.

Design bucătărie cu mobilier de bun gust

blat din lemn de bucatarie traditionala

Tradiţional Design bucătărie se concentrează pe lemn. Blatul de bucătărie din lemn, masa din lemn și scaunele din lemn creează o ambianță confortabilă, care este „cea mai confortabilă zonă din întreaga casă, plină de mirosuri delicioase și amintiri plăcute”. Aceste bucătării pot fi decorate frumos cu flori, sau combinate cu perdele cu modele florale ca alternativă.

Bucătărie galbenă modernă și elegantă

dulapuri-bucatarie-galbene-design-modern

Lumina soarelui ar trebui să intre abundent prin ferestre, iar schemele de culori strălucitoare vor face bucătăriile și mai mici să pară mai mari. Atmosfera potrivită în bucătăria din Cucine Lube dar trebuie adăugat prin dulapurile și ghișeele corespunzătoare. Aceste bucătării modulare pot fi ușor convertite, astfel încât dimensiunea și combinația potrivită să fie create pentru fiecare client. Simplu, dar elegant – așa poate fi descris designul. Sticla, lemnul, oțelul inoxidabil și metalul sunt preferate ca materiale de către compania de mobilă nobilă. O producție fină, cu multă atenție la detalii, garantează că această bucătărie de vis poate fi folosită mult timp fără probleme.

De la Jaz

Bucătărie modernă albă

alb-modern-bucatarie

Bucătărie tradițională din lemn de la lubrifiant Cucine

bucătărie tradițională din lemn

Blat de bucătărie modern verde verde

blat-verde-luminos-modern-bucatarie

Bucătărie albă modernă, cu accente albastre

moderne-albe-bucătărie-albastre-accente

Bucătărie clasică gri

hota-gri-clasica-bucatarie-interesanta