Amenajari interioare, bucatarie

Amenajarea bucătăriei și distribuția spațială

Aranjament de bucătărie în formă de L

Eficacitatea unei bucătării depinde de Amenajare bucatarie din – ce aspect are și cât spațiu și mișcare de stocare oferă. Trebuie să existe un flux natural de muncă între diferitele centre de lucru. Fiecare plan de bucătărie include o linie care formează un triunghi care ilustrează mișcarea între zonele principale de activitate. Aici vă explicăm cele cinci tipuri de amenajări din bucătărie. Acestea sunt concepute pentru a profita la maximum de spațiul disponibil; având în vedere aspectul restului casei.

Există 5 tipuri de Amenajare bucatarie : În formă de L, în formă de U, galeră, bucătărie și chicinetă simplă.

amenajare modernă a bucătăriei cu formă de L

Dispunerea bucătăriei în formă de L

aranjament-bucatarie-moderna-in-forma

În formă de L: Acesta este unul foarte popular Amenajare bucatarie.  Ideal pentru familii și apartamente mici, deoarece scaunele și masa pot fi cazate în aceeași cameră. Bucătăria beneficiază, de asemenea, de lipsa traficului prin utilizarea a doi pereți adiacenți.

În formă de L – tip popular de amenajare a bucătăriei

dispunerea bucătăriei în formă de u

design mic de bucatarie in forma de u

design-mic-bucatarie-in-forma

Formă de U: Cu trei pereți plini, o cameră oferă în formă de U Amenajare bucatarie zona de bucătărie perfectă pentru prepararea alimentelor. Frigiderul, aragazul sau plita și chiuveta pot fi spațiate pentru o eficiență totală și confort. Aceasta este o veste minunată pentru cei care își iau în serios bucătăria, deoarece oferă cel mai bun flux de lucru cu distanțe mai mici în jurul bucătăriei.

amenajare bucatarie bucatarie

Amenajare bucătărie bucătărie

amenajare bucătărie bucătărie

Aranjamentul bucătăriei: Aceste Amenajare bucatarie Permite, de asemenea, cantități mari de blaturi și spațiu de stocare. Aceasta este alegerea numărul unu pentru mulți bucătari profesioniști, deoarece utilizează cel mai eficient spațiul. Cele două rânduri permit schimbarea și activitatea ușoară în zonă și pot fi ușor de întors. Dacă holul este deschis la ambele capete, poate provoca aglomerație și acest tip de amenajare nu este ideal. Asigurați-vă că există suficient spațiu pentru a deschide sertarele. Spațiile de curățare și de gătit trebuie să fie pe aceeași parte pentru a evita riscul de accidente în timp ce mutați vasele fierbinți între chiuvetă și plită.

insulă bucătărie plan bucătărie

insulă de bucătărie modernă și scaune de bar

scaune moderne-bucatarie-insula-bar

Insula bucătăriei: Una foarte populară Amenajare bucatarie, perfect dacă intenționați să discutați. O insulă independentă în bucătărie poate privi în același timp zona de luat masa sau de locuit, astfel încât să poată socializa în timp ce pregătiți mâncarea. Insulele de bucătărie au, de asemenea, adesea o chiuvetă și dulapuri, astfel încât designul lor să fie realizat la maximum.

amenajare bucătărie simplă

chicinetă simplă cu design din oțel inoxidabil

design unic din oțel inoxidabil

Chicinetă simplă: Aceasta este o soluție inteligentă și simplă pentru spații înguste, ideal cu un perete mic, lung de trei metri, fără ferestre sau uși. Cu toate acestea, acest lucru a cauzat Amenajare bucatarie cele mai mari distanțe, deoarece trebuie să mergeți de multe ori de la un capăt la altul al camerei. Prin urmare, poate avea sens să plasați chiuveta în mijlocul unității de bucătărie.

   Chicinetă individuală cu vopsea de perete verde ca accent

bucătărie simplă-chicinetă

Amenajare bucătărie galeră albă

amenajare bucatarie galera alba

Bucătărie albă în formă de U

Bucătărie albă în formă de U

Amenajare modernă a bucătăriei în formă de L

Dispunerea bucătăriei în formă de L

Alte 100 de idei pentru bucătărie