Amenajari interioare, bucatarie, mobilier

Designul luxos al bucătăriei moderne de către Boffi

zona de design a bucătăriei albe de către Boffi

Vă prezentăm minimalistul, foarte atractiv design de bucatarie moderna de lux de Boffi. În cazul în care bucătăria dvs. are nevoie de renovare sau sunteți doar un fan al mobilierului elegant de bucătărie, acest mobilier de bucătărie se va potrivi bine cu casa dvs. Designul se caracterizează prin puritate, liniile sunt fine, iar schema de culori – monocromă, tipică designului minimalist în general. Designul luxos și modern de bucătărie de la Boffi oferă sisteme minunate în diferite versiuni.

Colecția Boffi – Xila – Design de bucătărie alb de lux

design modern de bucătărie albă- Xila by Boffi

Cel mai important, acestea sunt proiecte noi care aruncă o privire nouă asupra design luxos de bucatarie moderna aruncați pentru a evidenția frumusețea materialelor naturale. Printre această varietate de produse veți găsi suprafețe frumoase din lemn, precum și cele din oțel inoxidabil sau piatră. Toate acestea sunt oferite în diferite puncte forte și într-adevăr cu soluții complet noi pentru blaturi de bucătărie și zone de luat masa. Acea luxoasa bucatarie moderna Designul de la Boffi vă poate inspira și cu multe alte idei.

ON-OFF de la Boffi – design inteligent de bucătărie

design de bucătărie alb deschis on-off

design de bucătărie albă de lux on-off de către Boffi

Accesoriile nu sunt mai puțin atractive, după cum puteți vedea din imaginile de mai jos care sunt folosite design luxos de bucatarie moderna de la Boffi soluții de depozitare extrem de funcționale, precum sertare moderne, rafturi reglabile cu lumini montate la suprafață. Și aici puteți găsi hote extractoare cu sisteme inovatoare, ventilate extern, unități de perete cu față deschisă și alte detalii minunate ale echipamentelor moderne de bucătărie, toate având un aspect elegant și sunt disponibile în diferite modele.

Duemilaotto by Boffi – sticlă, lemn și suprafețe albe ca zăpada

design de bucatarie de lux alb- Duemilaotto

Acea design luxos de bucatarie moderna Boffi oferă și noi blaturi din piatră Serena, marmură de Carrara sau granit negru. Toate aceste sugestii sunt foarte impresionante și nu vor dezamăgi utilizatorii. Acestea sunt produse de înaltă calitate, care sunt echipamentul perfect pentru toți fanii designului modern al bucătăriei.

CaseSystem 5.0 by Boffi – design minimalist alb în bucătărie

design de bucătărie de lux alb - CaseSystem5.0

Design bucătărie „Aprile” de Boffi

design bucătărie albă - Aprile by Boffi

Mini bucătărie de la Boffi

Mini bucătărie proiectată de Boffi