Amenajarea teritoriului

Grădinile botanice din Germania – destinații de călătorie pentru grădinarii pasionați

 Casa de ceai japoneză, proiectarea grădinii din München

Organizați o excursie distractivă pentru întreaga familie și vizitați unele dintre cele mai bune grădini botanice în Germania – vă oferim o scurtă listă cu cele mai mari și mai frumoase. Găsește care este lângă tine!

Grădina Engleză din München – Grădina Botanică

Grădina engleză München

Grădină toamna

Grădina engleză Germania

În centrul orașului München puteți vedea Grădina Engleză – unul dintre cele mai mari parcuri și grădini botanice în Europa găsiți. Parcul a fost înființat în secolul al XVIII-lea – această oază verde este o grădină frumoasă, unde o pagodă chineză, o casă de ceai japoneză și un castel în stil grecesc sunt adevăratele atracții.

Insula Mainau – Grădini Botanice din Germania

Mainau flori exotice

În partea de sud-vest a Germaniei se află așa-numita insulă a florilor. Plante și flori subtropicale și tropicale, mulți fluturi și peste 500 de copaci exotici întâmpină vizitatorii. Grădina italiană cu pergolă, fântână de apă și statui sunt adevărate atracții în parc, care este una dintre cele mai bune grădini botanice din Germania.

Sanssouci în Potstdam – grădini botanice mari

Grădina Botanică din Potsdam

Palatul Sanssouci

Destinații de călătorie în grădina botanică din Potsdam

Când Frederic cel Mare a vrut să ia o pauză din viața de zi cu zi din Berlin, s-a întors la Potsdam, la palatul său de vară Sanssouci / fără griji în franceză /. Peste 700 de acri de grădini și parcuri proiectate după Versailles, palatul a devenit acum parte a Unesco.

Tiergarten din Berlin

verde Tiergarten Berlin

Grădina zoologică din Berlin a fost folosită inițial pentru vânătoare de către regii prusaci. Ulterior a fost transformat într-unul dintre cele mai mari parcuri din Germania. În zilele noastre este inima verde a Berlinului și acoperă peste 600 de acri.

Grădina de palmieri din Frankfurt

Palmengarten Frankfurt, cea mai bună grădină botanică

Construită în 1868 de rezidenții din Frankfurt, celebra grădină de palmieri oferă un tur al savanei africane, al plantelor exotice ale pădurilor tropicale și al florilor înflorite din toată Europa. Peste 6000 de plante pot fi găsite în mai multe case de sticlă.

Planten un Blomen în Hamburg

Grădina Botanică din Hamburg

Această grădină botanică verde include cea mai mare grădină japoneză din Europa. Concertele clasice și teatrul în aer liber pentru copii sunt organizate acolo vara. Iluminarea minunată din apă atrage atenția vara.

Tiergarten din Berlin

Tiergarten Berlin statui flori de apă

Grădina din München cu copaci interesanți

frumoasa gradina de copaci