Amenajarea teritoriului

Crearea de căi de grădină – idei pentru calea de pietriș din grădină

cale de pietriș în grădină dreaptă-modernă-pietre-pași-cadru-plantă

Poteca de pietriș din grădină poate fi un plus excelent pentru orice peisaj. Fie că doriți un aspect formal sau un farmec relaxat, aici veți găsi idei pentru fiecare design.

1. Poteca de pietriș din grădină – mărginită de piatră

Potecă de pietriș în grădină model-țiglă-piatră-margine

Căile de pietriș adaugă caracter grădinii dvs. și înseamnă o întreținere ușoară pentru peisajul dvs. Aici, marginea de piatră ține pietrișul departe de zonele de plantare, dar nu dăunează aspectului informal.

2. Creați o cale curbată de pietriș în grădină

calea-pietrișului-în-grădina-scândurile-din-lemn-proiectarea-acoperirii-solului

Curbat de-a lungul plantațiilor colorate, această cale ajută la integrarea grădinii de stâncă cu gazon și, în același timp, acționează ca un tampon între ele. Curba casuală a cărării aduce un aer relaxat, în timp ce pietrișul este ușor de așezat și de așteptat.

3. Trasee cu mai multe detalii

Calea pietrișului în grădină model-melci-bej-culoare-original-inspirație

Unul dintre cele mai bune lucruri despre cărările de pietriș este că nu trebuie să urmeze niciun contur specific. Această grădină are o cale de pietriș cu o varietate de ramuri și detalii, astfel încât oaspeții să își poată alege propria cale prin grădină. Spațiile verzi frumoase se extind pe părți ale pasarelei pentru a face vizitatorii să se simtă ca și cum ar fi chiar în inima grădinii.

4. Pietrele de râu ca cadru

cale-de-pietriș-în-grădina-idee-pietre-gri-plante-deco

Oferiți drumului dvs. de grădină un farmec relaxat, cu câteva curbe informale și un cadru realizat din roci de diferite dimensiuni. Aici pietre netede de râu încadrează calea, care forme diferite creează aspectul casual.

5. Fler rustic

cale de pietriș în grădină aspect rustic grădină fermă

Căile de pietriș sunt ideale, deoarece par că aparțin naturii. Calea cu aspect rustic este înconjurată de plante peste margini, pentru a-i face pe oaspeți să se simtă plecați prin pădure.

6. Calea de pietriș din grădină cu un aranjament formal

trotuar pietriș grădină amenajare cutii gard viu

Pietricelele pot fi folosite cu ușurință și pentru o grădină formală. Aici, gardurile vii bine îngrijite formează cadrul pentru traseul pietrișului, creând un farmec extraordinar cu linii drepte și simetrie strictă.

7. Cale de pietriș în grădină pentru o atingere naturală

cale de pietriș în grădină bile de piatră atingere naturală

A Potecă de pietriș în grădină ar putea fi potrivirea perfectă. Aici două bile de piatră formează o intrare pentru a atrage vizitatorii. Cu vegetație înflorită în jurul zonei, pasarela se îmbină cu aspectul natural al acestei grădini.

8. Trotuarele conturează paturile de grădină

delimitați calea de pietriș în plantațiile de grădină

Pasarele de pietriș vă permit să vă deplasați ușor în grădină și să delimitați paturile de plante. Liniile drepte și marginile formale sunt înmuiate cu pietricele.

cărare pietriș dimensiuni forma rocilor

cărare de pietriș în grădină detalii ramuri de cale

cărări de pietriș bolovani de grădină plantații de graniță

Plantează o cărare cu pietriș în grădină

idei cale pietriș în amenajarea grădinii

26 de idei pentru porți de grădină și uși de grădină – prima care ne întâmpină