Amenajarea teritoriului

10 mașini de tuns iarba automate – mașinile de tuns robotizate facilitează îngrijirea gazonului

Mașină de tuns iarba cu mașină de tuns iarba robotică Husqvarna test

Toți grădinarii hobby știu prea bine că îngrijirea gazonului este o sarcină dificilă și consumatoare de timp. Totuși vino aici mașină de tuns iarba automată a ajuta! Primele mașini de tuns iarbă robotizate au fost lansate pe piață la începutul anilor ’90, dar astăzi sunt deja unul dintre cei mai vânduti din sectorul instrumentelor de grădinărit. Vă oferim o listă cu 10 modele care fac grădinăritul o briză.

1. Mașină de tuns iarba automată – Robomow RS630 este potrivit pentru peluze mai mari

Producătorii de mașini de tuns iarba automat roboți rapid

Robomow RS 630 este o mașină de tuns iarba robotizată, potrivită în special pentru peluze mai mari / până la 3000 de metri pătrați / și iarbă mai înaltă / până la 15cm /. Avantaje – senzori montați special pentru ploaie și temperatură, telecomandă și baterie care poate dura până la 5 ani. Contra – este destul de dificil / cântărește 19 kg /.

2. Mașini de tuns iarba automate – Mașinile de tuns iarba robotizate Husqvarna sunt ușor de utilizat

operare rapidă ușoară Husqvarna de cea mai bună calitate

Dacă este vorba despre mașină de tuns iarba automată merge, atunci va fi necondiționat Husqvarna menționat. Motivul este foarte simplu – mașinile de tuns iarba robotizate ale mărcii notează nu numai cu un nivel bun de preț, ci și cu echipamente de înaltă calitate și suplimentare – inclusiv un sistem GPS, sistem de alarmă împotriva furtului și chiar o aplicație pentru iPhone. Avantaje – desigur, operația super simplă și ușor de utilizat. Contra – bateria durează între 2-4 sezoane.

3. Modele Husqvarna – 220 AC

Robot de tuns iarba Husqvarna producător Top 10 dispozitive de tăiere a gazonului arc

Husqvarna 265 AC – funcțional și ușor

Mașinile de tuns iarba se ocupă automat de cele mai bune unelte de grădină

Husqvarna 320 în optică sportivă

model de înaltă calitate automat Husqvarna 330C

4. Adaptiv și intuitiv – mașina de tuns iarba de la Bosch Indego

Bosch Indego Gardening face noua tehnologie mai usoara

Mașina de tuns iarba din Bosch menține peluze de până la 1000 de metri pătrați și, prin urmare, este perfect pentru o vilă de oraș. Mașina de tuns iarba robotică alege în mod intuitiv cea mai bună rută și începe să tundă gazonul dintr-un punct de plecare diferit de fiecare dată – acest lucru garantează că peluza este tăiată peste tot peste tot. Avantaje – operare simplă și sistem de navigație perfect. Dezavantaje – înălțimea de tăiere trebuie setată manual / cel puțin unii utilizatori consideră acest lucru foarte util, deci în acest caz depinde de propriile preferințe! /

5. Îngrijirea gazonului cu Miimo de la Honda – ideală pentru grădini mari

mașinile de tuns iarba robotizate moderne fac grădinăritul mai ușor și mai mult timp liber

Gradinarit design frumos Miimo model Honda

O grădină cu un design complicat, o peluză ornamentală înconjurată de paturi de flori? Nicio problemă pentru Miimo de la Honda – mașina de tuns iarba automată stăpânește toate sarcinile cu ușurință. Rapid, intuitiv și ușor de utilizat datorită tastaturii încorporate. Avantaje – fiabile, elegante, silențioase. Dezavantaje – se află în segmentul de preț destul de ridicat.

6. Mașină de tuns iarba robotizată John Deere – Tango E5 – precisă și fiabilă

Mașină de tuns iarba robotică sfaturi rapide și ușoare de îngrijire a gazonului John Deere

O baterie care poate rezista până la 10 ani, cuțite din oțel inoxidabil, construcție robustă – așa provine Tango E5 John Deere descrie. Avantaje – mașina de tuns iarba robotizată poate menține până la 1800 de metri pătrați de gazon, dezavantaje – destul de dificil / 16 kg /.

7. Flymo 1200R – mașină de tuns iarba perfectă pentru începători

mașină de tuns iarba automată de culoare portocalie zone mai mici

Întreținere grădină primăvară culoare portocaliu tăiat scarificat

Când cumpărați o mașină de tuns iarba robot pentru prima dată, merită să începeți mic – cu mașina de tuns iarba robot, de exemplu Flymo 1200R, care este perfect pentru peluze mai mici. Bateria poate dura până la 3 ani, înlocuirea cuțitului este destul de ieftină. Avantaje – operare ușoară și formă compactă. Dezavantaje – potrivite numai pentru peluze mici.

8. Mașina de tuns iarba robotizată R40Li Gardena – ajutor compact pentru grădinarul hobby

producător de mașini de tuns iarba automate Gardena r40li

Mașina de tuns iarba automată Gardena R40Li menține până la 400 de metri pătrați și, prin urmare, este perfect pentru grădini mici sau chiar terase pe acoperiș cu plante / de îndată ce acestea au în mod natural balustrade, astfel încât robotul să nu cadă /. Avantaje – mici și compacte, înălțimea de tăiere reglabilă cu un buton rotativ. Dezavantaje – potrivite numai pentru peluze mici.

9. Mașina de tuns iarba robot Ambrogio – nu este necesară instalarea

Testați Ambrogio forma originală compactă sigură

Mașina de tuns iarba robotică mică și compactă din Ambrogio este echipat cu mulți senzori și, prin urmare, nu are nevoie de nicio instalare – poate fi utilizat în grădină imediat după cumpărare și detectează automat obstacole în drum / gard de grădină, paturi de flori etc./ avantaje – operare simplă, foarte compactă. Dezavantaje – este potrivit pentru peluze de până la 400 de metri pătrați.

10. Robolinho de la AL-KO – sistem inovator care acumulează mulci

Mașină de tuns iarba de înaltă calitate mașină de tuns iarba senzor automat de ploaie

Robolinho din AL-KO este următorul model pe care vi-l prezentăm. Mașina de tuns iarba robot menține peluze de până la 1200 de metri pătrați. Senzorii încorporați pentru ploaie fac munca mult mai ușoară. Cuțitele din oțel inoxidabil pot tăia cu ușurință mulci și frunze. Avantaje – mici, compacte, ușoare. Dezavantaje – destul de nepotrivite pentru peluze mai mari.