alimentatie sanatoasa

Sticlele de băut puse la încercare: acestea sunt cele mai bune materiale

Corpul uman are nevoie de cel puțin 2 litri de lichid pe zi pentru a funcționa. Totuși, în agitația vieții de zi cu zi, uităm să bem apă. Conform statisticilor, doar fiecare secundă germană reușește să consume cantitatea recomandată. Consumul insuficient de apă duce la suferirea pe termen lung a funcțiilor corporale. Consecințele: dureri de cap severe și dureri de spate, oboseală și gură uscată, se observă rapid. Din fericire, problema are o soluție foarte simplă. O sticlă de băut permite o hidratare controlată și poate preveni deshidratarea. De aceea, sticla de apă reutilizabilă a devenit un partener loial pentru mulți oameni în timpul sportului, la locul de muncă și în timpul liber. Dar nu toate sticlele de apă sunt la fel. Dacă vrei să faci ceva bun pentru tine și corpul tău, optezi pentru un design durabil din metal sau sticlă. Cât de performante sunt aceste materiale pentru sticle de băut în test și ce ar trebui să aveți în vedere atunci când cumpărați o sticlă de apă, vă vom spune în articol.

Sticle de băut durabile în test: la ce trebuie să aveți grijă atunci când cumpărați?

Câtă apă de băut pe zi este sănătoasă

Sunt ecologice și funcționale: sticlele de apă reutilizabile oferă o alternativă la sticlele PET pentru oricine dorește să evite risipa. Dar ce face o sticlă de băut foarte bună??

Cea mai bună sticlă de băut:

  1. este ușor și ușor de transportat.
  2. se ține strâns și este etanș.
  3. are o manipulare ușoară.
  4. scoruri cu o curățare ușoară.
  5. este fabricat dintr-un material fără gust, cum ar fi sticla sau oțelul inoxidabil.

O sticlă de băut durabilă trebuie să îndeplinească și următoarele criterii:

  • Nu conține plastic.
  • Nu conține substanțe nocive precum BPA.
  • Este produs ecologic.

Sticle de băut ecologice testate în sticla de apă 2021 Waterdrop

Sticlele de apă fără poluanți sunt alegerea mai bună nu numai din punct de vedere ecologic, ci și din punct de vedere al sănătății. Există dovezi că unele sticle de plastic și plastic pot elibera perturbatoare endocrine, plastifianți dăunători și ftalați în lichide. Deoarece o sticlă de băut este utilizată în fiecare zi, ar trebui să fie sigură pentru alimente. Materialele sigure pentru alimente sunt insipide și inodor și pot fi utilizate în siguranță pentru depozitarea lichidelor. În ceea ce privește sănătatea și igiena, oțelul inoxidabil și sticla sunt practic de neegalat, deoarece nu eliberează substanțe nocive. Prin urmare, comercianții cu amănuntul specialiști, cum ar fi Waterdrop, oferă doar căni termice și Sticle de băut din sticlă și oțel inoxidabil la. Compania este unul dintre liderii de pe piață și este deosebit de populară pentru modelele sale durabile. În cele ce urmează vă oferim o prezentare generală a avantajelor materialelor ecologice pe care Waterdrop le folosește pentru fabricarea sticlelor de băut funcționale.

Sticla de băut din oțel inoxidabil este perfectă pentru activități în aer liber

Sticla de băut din oțel inoxidabil de la Waterdrop este robustă și sigură pentru alimente

O sticlă de băut din oțel inoxidabil este clasica dintre sticlele de apă. Spre deosebire de multe modele fabricate din plastic, unde urmele de uzură sunt vizibile după deschiderea și închiderea a mia oară, sticla de băut din oțel inoxidabil este foarte durabilă, robustă și rezistentă la rupere. Designurile de înaltă calitate ale Waterdrop sunt realizate din oțel inoxidabil dublu și vă pot menține băutura preferată rece până la 24 de ore și fierbinte până la 12 ore. Waterdrop a furnizat, de asemenea, modelelor sale o încuietoare specială sigură care previne scurgerea accidentală de apă și poate fi blocată și deschisă fără eforturi mari.

Sticlă de băut din oțel inoxidabil de la Waterdrop pentru activități în aer liber

Sticla de băut din oțel inoxidabil este extrem de ușoară și, prin urmare, este ideală pentru activități în aer liber. Sticlele termos sunt disponibile în două dimensiuni. Cu o capacitate de 0,6 litri, versiunea mică se potrivește perfect într-o geantă sau rucsac și este ușor de manevrat chiar și pentru copiii mici. Sticla mare de băut are un volum de un litru și este ideală pentru persoanele care sunt în timpul zilei și nu au timp sau ocazie să reumple sticla.

Sticlele de apă din oțel inoxidabil nu se caracterizează numai prin funcționalitatea lor ridicată, ci și ele arată minunat. Cu forma lor puristă și culoarea mată, se remarcă sub sticlele de apă cu capacele lor din bambus.

Sticle de băut din sticlă pentru o plăcere pură a naturii

Sticle de băut durabile în testul Waterdrop din sticlă

Din punct de vedere al naturalității, sticla de sticlă borosilicată este câștigătoarea absolută a testului. Cu o astfel de sticlă de sticlă ecologică, toată lumea își poate reduce amprenta de carbon. Suprafața netedă, rezistentă la zgârieturi, care este foarte ușor de curățat, rezistența sa chimică ridicată și rezistența la alcali vor, de asemenea, în favoarea materialului de înaltă calitate. Sticlele de băut din sticlă borosilicată au un avantaj suplimentar: pot rezista la temperaturi ridicate și sunt fiabile chiar și cu schimbări rapide de temperatură. Un capac din neopren garantează viața lungă a corpului de sticlă și protejează conținutul de razele puternice ale soarelui.

Sticlă de sticlă cu capac din neopren de la Waterdrop

Modelele de la Waterdrop se adaptează perfect nevoilor utilizatorului și conving cu o formă pătrată moale inovatoare care se potrivește în mână, un gât lat care permite curățarea cu o perie de sticlă și o închidere din bambus, din care nu poate scăpa apă.

Sticlele cu picături de apă iar mânecile din neopren sunt frumos ilustrate. În total, nouă motive sunt disponibile pentru sticlele de băut.

Apă minerală, apă potabilă, ceai: ceea ce intră de fapt în sticla de băut?

Tabletele cu picături de apă în apă dizolvă vitaminele

Dacă sticla de băut este deja îngrijorată, atunci pentru mulți oameni se pune întrebarea: Ce este de fapt în ea? Puteți pune de fapt orice, în afară de băuturi carbogazoase și lapte în sticlă. Dacă apa pură devine rapid plictisitoare în ceea ce privește gustul și, prin urmare, dorește în schimb o băutură răcoritoare, puteți opta pentru Waterdrops. Acestea conțin doar extracte din plante și fructe, vitamine și acid folic. Asta înseamnă: fără zahăr și fără conservanți. Cu o astfel de băutură, aveți garantat că începeți ziua înviorată.