alimentatie sanatoasa, VIDEO

Rețetă delicioasă pentru salată Caesar fără carne și pește

Este un clasic absolut printre salate și aperitive – Salata Caesar a fost inventată de Cesare Cardini în 1924. Se serveste cu pui prajit, peste, creveti si chiar bacon. Dar, de asemenea, varianta fără pește și carne este deosebit de populară printre vegani și vegetarieni. Vă prezentăm o rețetă cu salată română, crutoane și dressing.

Rețetă pentru Salată Caesar fără carne: ingredientele

Salată Caesar fără ingrediente de rețetă de carne

Salata sănătoasă Caesar, care este atât de populară în zilele noastre, a fost de fapt inventată ca o măsură de rezervă: bucătarul Cesare Cardini conducea un restaurant în Tijuana, la granița cu SUA. Mai ales în anii 1920, la momentul interzicerii în Statele Unite, consumul de alcool era legal în Mexic. Din această cauză, mulți americani au vizitat orașul de frontieră Tijuana, iar restaurantul Cardini a fost deosebit de popular. Odată, de Ziua Națională a SUA, erau atât de mulți clienți în restaurant încât ingredientele pur și simplu nu erau suficiente.

Presărați brânză parmezan cu salată Caesar

Atunci Cesare a decis să adauge o salată în meniu. Așa a apărut rețeta populară. În original este garnisit cu carne și sosul se prepară cu gălbenușuri. Dar în zilele noastre există și alternative pentru vegetarieni. Vă oferim un nou concept pentru Salata Caesar – fără pește și carne. Iată ingredientele necesare pentru 2 porții dintr-o privire:

Se amestecă ingredientele Caesar Salad împreună, se amestecă bine

1 inima de salata romana, bine spalata

Pansament Cezar

50 g crutoane

Sucul unei lămâi

sos Worcestershire

ulei de masline

sare si piper

40 g parmezan ras

Rețetă pentru Salată Caesar fără carne: preparare

Pregătiți sos de salată Caesar

Puneți frunzele de salată romaine spălate și smulse într-un castron. Se toarnă dressingul Cezar peste frunzele de salată. Adăugați crutoanele, sosul Worcestershire, sucul de lămâie, sarea și piperul. Se amestecă bine salata. Presărați parmezan ras. poftă bună!

Se toarnă sosul de salată Caesar după gust

Rețetă de condimentare cu sare pentru salată Caesar