Acasă și grădină, VIDEO

Realizați singuri decorațiuni de grădină din beton – 28 de idei frumoase

Realizați decorațiuni de grădină din beton - ciupercă betonBetonul este minunat potrivit pentru a înfrumuseța grădina în funcție de dorințele dumneavoastră. Mașini de plantat la comandă, băi de păsări, suporturi de lumânări și decorațiuni pot fi făcute rapid și ușor acasă. Gospodinele pot turna și beton, deoarece este aproape la fel de ușor ca și coacerea prăjiturilor. Consultați ideile noastre superbe pentru Decoratiuni de gradina din beton și vezi singur!

Decorațiuni de grădină din beton – confecționați-vă singur mobilier funcțional din ciment

Decorarea grădinii din măsuță de beton lego te face modernă

Un sac de 25 de kilograme de beton fin costă în jur de trei euro în magazinul de hardware. Trebuie să decideți în prealabil cât de mult beton și apă veți avea nevoie pentru a amesteca masa. Puteți afla cu ușurință umplând matrițele de turnare selectate cu apă și amestecând această cantitate de apă cu beton în raportul de amestecare corect. Totul este pe pachet. Mai întâi puneți apa în găleată, apoi adăugați betonul fin și amestecați energic. În orice caz, amestecul nu trebuie să fie prea curgător – în mod ideal ar trebui să aibă consistența unui aluat. Aveți în continuare nevoie de matrițe potrivite, mănuși, ulei de gătit simplu, o perie, o spatulă și tampoane de protecție.

Decorațiuni de grădină din beton – faceți-vă propriile recipiente pentru plante

decor de gradina-beton-plante-ghivece-diferite-forme

De îndată ce betonul este bine amestecat și a atins consistența dorită, puteți umple matrițele de turnare pregătite. (Vechea găleată de plastic pe care o utilizați pentru amestecare ar trebui curățată cât mai curând posibil.) Paharele din plastic, bolurile și formele pentru tort sunt de asemenea perfecte. Mai întâi sunt bine unse. Pentru a face ghivece de flori și suporturi pentru luminițe, aveți nevoie de două vase – una în dimensiunea dorită și una în următoarea dimensiune mai mică. Vasul mai mare este umplut aproximativ la jumătate cu beton, după care îl apăsați pe cel mai mic, astfel încât betonul să umple și spațiul dintre cele două nave. Pentru a elimina bulele de aer din beton, trebuie să scuturați ușor borcanul și să atingeți podeaua. După 24 de ore, puteți scoate creația din matriță.

DIY lampă de beton – Instrucțiuni și idei pentru realizarea personală a lămpilor de beton

Creați-vă propriul ghiveci de flori din beton pentru interior și exterior – 5 idei eficiente cu instrucțiuni

Ce să jucăm cu beton 6 instrucțiuni pentru decorarea betonului și proiecte utile de bricolaj

Decor de grădină din beton cu mănuși

decor de grădină din mâini de beton ghiveci de flori suculent aloe vera

decor de gradina realizat din instructiuni din beton manusi din cauciuc idee

Cu mănuși obișnuite din cauciuc sau mănuși medicale, astfel de ghivece de flori interesante pot fi fabricate și din beton, precum decorațiuni de grădină. Amestecul de beton este pur și simplu turnat în mănuși. Acum vă puteți modela degetele după cum doriți. Cu ajutorul suporturilor vă puteți ține degetele în poziție verticală până când amestecul s-a stabilit. Apoi scoateți mănușile. Puneți niște sol de ghiveci în palmele mâinilor și plantați plante cu rădăcini destul de scurte, cum ar fi suculentele, de exemplu.

decorare-grădină-beton-fă-te-singur-mâini-mănuși-de-cauciuc

În acest fel, puteți proiecta mâinile în orice formă doriți. Un pumn poate face treaba unei vaze umplute cu pământ. Dacă aveți la îndemână instrumentele necesare, puteți măcina și mici detalii în mâinile concrete. Acestea sunt, de exemplu, unghii și pliuri pe articulațiile degetelor. Mâinile arată mult mai realiste ca decorațiunile de grădină din beton.

decorare-gradina-beton-cizme-cauciuc-plantator-creativ

De asemenea, puteți face astfel de cizme de cauciuc din beton într-un mod similar. Cel mai bun mod de a obține cavitatea este să puneți orice țeavă largă în centrul cizmei înainte de turnare. Puteți ulei această țeavă în avans și va rămâne în portbagaj până când amestecul de beton se va usca. Apoi puteți tăia cizmele, astfel încât să rămână doar decorul din beton. De asemenea, sunteți binevenit să lăsați talpa cizmei pe beton. Alte decorațiuni precum arcurile sunt mai mult decât doar permise. Ele fac ca cizmele de cauciuc din beton să pară mult mai simpatice. De asemenea, sunteți binevenit să folosiți culorile pentru a proiecta.

Decorarea grădinii-beton-fântână-downpipe-gargoyle

Probabil că sunteți familiarizat cu problema capetelor înalte ale jgheabului de ploaie, care asigură că apa de ploaie care cade creează găuri în gazon sau în pat. O simplă placă de piatră este o soluție potrivită, dar nu la fel de frumoasă ca această idee realizată din foi de beton. Formele frunzelor sunt, de asemenea, minunat de potrivite pentru alte idei de decorațiuni de grădină din beton. Faceți, de exemplu, o caracteristică de apă din mai multe frunze de diferite dimensiuni sau utilizați o frunză curbată ca ghiveci de flori. Pentru a afla cum să creați astfel de forme de frunze, consultați instrucțiunile de mai jos.

Decorațiuni de grădină bricolaj din beton-rubarbă-frunze-matriță

Frunzele de rubarbă sunt deosebit de potrivite în acest scop, deoarece sunt frumoase și mari, iar venele frunzelor sunt ușor de văzut. Mai întâi formează o mică movilă din nisip. Aceasta creează forma curbată. Apoi așezați foaia deasupra acestei movile și apoi acoperiți-o cu folie alimentară. Apoi întindeți amestecul de beton pe folie, care apoi trebuie să se întărească cel puțin două zile.

Decor de grădină din beton auto-făcut-frunze-fântână-de-apă

Decorarea de beton de vis pentru grădină poate fi creată cu astfel de frunze. Ce zici de o astfel de cascadă? Câte etaje folosiți este în întregime decizia dvs. Este important ca frunzele să devină din ce în ce mai mari de sus în jos. Pentru că așa intră în propriile lor. Vârfurile frunzelor ar trebui să fie îndoite ușor, astfel încât apa să formeze cascada în locul potrivit. După ce ați asamblat fântâna și ați lăsat apa să curgă, vedeți unde lovește apa frunza inferioară respectivă. Așezați acolo o piatră la un moment dat, astfel încât apa să nu erodeze betonul în timp.

decor de grădină-beton-matrițe-frunze mari

Desigur, o frunză de rubarbă nu trebuie neapărat folosită. Frunzele în alte forme arată, de asemenea, frumoase și pot fi utilizate în diverse scopuri. Proiectați mese laterale mici pentru fiecare sezon pictându-le în culori potrivite. De asemenea, puteți face suportul pentru masă din beton sau puteți utiliza o piatră naturală cu o suprafață dreaptă.

decor de gradina-beton-rubarba-frunze-de-casa

Măsuțele laterale finisate pot fi utilizate nu numai pentru plasarea băuturilor. În mijlocul grădinii puteți afișa și jardiniere și ghivece de flori. Dacă folosiți înălțimi diferite pentru acest lucru, plantele vin în propriile lor, iar raftul este un ochi în sine! În plus, materialul este rezistent la intemperii și nu este deteriorat de căldură și îngheț.

Realizați singuri vase de beton

Decorarea grădinii din beton ghiveci de flori în formă de stea idee narcise

Fabricarea bolurilor din beton

decor de gradina realizat din plante din beton ghiveci forma diy

plat.bg

Decor de grădină-beton-floare-ghiveci-mucegai pentru tort

decor de gradina-beton-plantator-japonez-artar

decor de gradina-beton-ghivece-flori-diferite-forme

decorare-gradina-beton-jardiniera-proiect-simplu

Decor de grădină din beton, suport pentru lumânări, felinar, sticlă, umplut cu nisip

decorare-grădină-beton-creați-vă-titularul-lumini

Coacerea din silicon formează trandafiri

decor de gradina-beton-trandafiri-silicon-muffin-mucegai

Faceți singur greutăți de masă din beton

decor de gradina-beton-fata de masa-greutate-floare-fluture

decor de grădină-beton cu pași de piatră

Decorarea grădinii-beton-pietre-pași-rotunde-model-textură

decorarea-grădinii-bile-de-beton-face-propriile-paturi-de-flori

decor de grădină-beton-sticlă-portaluminator-